Minecraft Oyununa Bastıgımda Hiçbirşey Açılamama

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ı açmak için uygulamaya basıyorum ama ne pencere geliyor ne hata yani demin girebiliyodum şimdi olmuyor

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 tane farklı launcher yüklü ve premium değilim[DOUBLEPOST=1406838513,1406838482][/DOUBLEPOST]Az önce giriyodu şimdi 40 50 kere bassamda açılmıyor launcher

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıkmak zorundayım şimdi eğer önerileriniz varsa deniyecem herkeze yardım eden etmeyede iyi akşamlar şimdiden teşekkürler

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba TEAMXTREME kullanıyorsun.Craklerde şu hata oluşuyor. TeamXtreme bilgisayarlara Artemis-TruvaAtı sokmaya çalışıyor. O yüzden virüs programınız direk teamxtreme'nin sokmaya çalıştığı virüsü siliyor. Silincede launcher çalışmıyor. Önerim OPENLAUNCHER kullanın.Benim bildiklerim bu kadar. Yanlış yada doğru idare eder :)

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba TEAMXTREME kullanıyorsun.Craklerde şu hata oluşuyor. TeamXtreme bilgisayarlara Artemis-TruvaAtı sokmaya çalışıyor. O yüzden virüs programınız direk teamxtreme'nin sokmaya çalıştığı virüsü siliyor. Silincede launcher çalışmıyor. Önerim OPENLAUNCHER kullanın.Benim bildiklerim bu kadar. Yanlış yada doğru idare eder :)

Teşekkürler eve teamxtreme kullanıyorum. Openlauncheri deneyebilirim teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1406874430,1406873959][/DOUBLEPOST]Yanlız ben indirebilecegim bir site bulamadım bir yardımcı olurmusunuz

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunun kaynağı kesinlikle crakli oynadığındana dolayıdır başka bir crack ile deneyebilirsin eğerki olmazsa uyumluluk sorunlarını gidermeyi açarak deneyebilirsin.
Eğerki hayla sorun devam ederse iletişime geçersen tw den yardım edebilirim.