Esigum
play.thehexanw.com
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Minecraft Parkour Map
Selam dostlar, bugünkü konumda internetten bulduğum parkur haritasını tanıtacağım.
İyi okumalar dilerim!
Minecraft'ın Etrafında 8 Parkur
Öncelikle başlıktan da anladığınız üzere haritamızın adı " Minecraft'ın Etrafında 8 Parkur "'dur. 8 bölümden oluşmaktadır ve bu 8 bölüm, Minecraft biyomlarıyla ilgilidir. 8 tane Minecraft biyomunu bir arada görüyoruz. Bir de haritada yerleştirmemiz gereken bloklar var, her bölümü bitirdiğimizde sandıktaki bir bloğu alır, onu o bölümün altındaki boşluğa koyarız. Aşağıda vereceğim bölümleri inceleyebilirsiniz.
- Cehennem
Zorluk Derecesi: Zor
Yün Rengi: Kırmızı
- Mineshaft
Zorluk Derecesi: Orta
Yün Rengi: Turuncu
- Su altında
Yün Rengi: Mavi
- Orman
Zorluk Derecesi: Kolay
Yün Rengi: Yeşil
- Çöl
Yün Rengi: Sarı
- End
Yün Rengi: Mor
- Mağara
Yün Rengi: Siyah
- Yüksek gökyüzü
Yün Rengi: Beyaz
Harita Yapımcısı:
Josh_98765
Harita Deneyimcileri:
olympian11sword
Kaylin_Hall
mastrem
Harita Sürümü:
1.8
Haritayı beğendiysek indirmek için aşağıdaki yolları takip edelim.
İndirim
İlk Adım: Öncelikle haritayı indirebilmek için linkini verdiğim siteye gidip, indiriyoruz.
mediafire.com/file/o4acydl1zxn7dml/Around+Minecraft+In+8+Parkours+1.5.zip
Virus Total: virustotal.com/#/url/b844f2891303c223a0a1de2817d60dea6c95ed7ca76371d01be3c620447a5ee9/detection
Virus Total: virustotal.com/#/url/b844f2891303c223a0a1de2817d60dea6c95ed7ca76371d01be3c620447a5ee9/detection
İkinci Adım: Haritayı indirdikten sonra çalıştır butonuna veya başlangıç kısmındaki arama bölümüne %appdata% yazıyoruz.
Üçüncü Adım: Yazdıktan sonra bizi yönlendirdiği dosya bölümünde bulunan .minecraft klasörünü açıyoruz.
Dördüncü Adım: .minecraft dosyasına girdiğimizde ise birçok klasörle karşılaşacağız. .minecraft klasörünün içinde bulunan saves dosyasını açıyoruz.
Beşinci Adım: Dosyayı açtıktan sonra indirdiğimiz dosyayı bu saves klasörünün içine atıp, yüklemiş oluyoruz.
Ve tadam...
Yapmış bulunmaktasınız. Eğer bir hata çıkarsa bu durumda konunun yorumlar bölümüne sorunu yazarsanız, yardımcı
olacağım.
Son
Konumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Bir sonraki konumda görüşmek dileğiyle...
Son düzenleme: