Minecraft Parkur Map - En İyi Parkur Haritaları İndirme

Buzlu_Limon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bAxkLzr.png

Minecraft Parkur Map - En İyi Parkur Haritaları İndirme

Ön Söz
Merhaba dostlarım bugünkü konumuzda parkur haritaları hakkında konuşacağız umarım çayınızı almışsınızdır.

Parkur Haritaları
Bazı dostlarımız parkur haritası oynarken eğleniyor fakat bazı dostlarımız ise eğlenmiyor. Bu arada parkur haritalarını sevmeyen dostlarımız neden sevmiyor onuda yazarsa belki konuşabiliriz her neyse konumuza dönelim. Parkur haritalarını birçok siteden edinebilirsiniz ve haliyle birçok harita olduğu için seçme hakkınızda oluyor. Parkur haritalarını tek başınıza oynarsanız sıkılmanız muhtemel. Bu sebeple ben çok oyunculu oynamayı tercih ediyorum. Hem harita bulmak ile zaman kaybetmezsiniz, hemde çok oyunculu olacağı için daha fazla kişi ile rekabet içinde parkuru bitirmeye çalışırsınız. Parkur haritaları bana göre oyun kontrol becerinizi arttırıyor çünkü ileri gitme, zıplama, sağa bakma, sola bakma gibi ani hareketler yaptığımız için becerinizi bana göre büyük bir derecede arttırıyor bununla kalmayıp bilgisayara aşırı bakmak sağlık açısından zararlı olsada göz reflexinizide arttırıyor olabilir ben böyle düşünüyorum sizi bilemem. Aslında parkur haritalarını birçok yerden indirebilirsiniz fakat ben sizin için tam aşağıya site bırakacağım oradan girip inceleyip, kendinize uygun haritayı bulup tek kişi olarak veya dostlarınızla oynayabilirsiniz fakat ben çok kişiyi daha uygun buluyorum.

minecraftmaps.com/parkour-maps
9minecraft.net/tag/parkour-maps/

Harita Nasıl Kurulur?
" Bize bu kadar anlattın, anlattın harita nasıl kurulur? anlatmadın " dediğinizi duyuyor gibiyim bu yüzden hemen aşağıya harita kurulumunu anlatacağım.
Başlat'a tıklayıp " Çalıştır " yazıyoruz.
Sol altta açılan pencereye " %AppData% " yazıyoruz.
Açılan pencereden " .minecraft " klasörüne giriyoruz.
Dosyayı rardan " Saves " klasörüne sürüklüyoruz ve oyuna girip haritanın keyfini çıkartıyoruz.

Evet dostlarım bugünki konumuz bu kadardı umarım konumu beğenmişsinizdir görüşmek üzere!