Minecraft PE 0.9.5 Turk Server Gelll

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IP: 46.235.13.150 budur 7/24 acik kalacak server. Hic yoktan iyidir serveri yakinda buyuk server acabiliriz.
IP degisti.

Son düzenleme:

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
P.e de serverlere giremiyorum la :D nasıl oluyor bi anlatsana biraz .s

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Play->Edit->External ServerName MCPeTurk yaz biseyler onemi yok Adress bolumune 178.62.52.51 bunu yaz Add Server'a tikla Sonra cikar zaten orada tikla gir wifi ile baglanmis olman gerek.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yeniden indiricem tekrar deniyecem olmassa demekki benim telefonda hata veriyor birtek

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pocket mine serveri mı yoksa port forwardli mi yani programsız kendi kurduğun mu ?

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aldiginiz hatalari soylerseniz cozum onerebilirim.[DOUBLEPOST=1412676150,1412676105][/DOUBLEPOST]Pocketmine server..

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag çok fazla oluyor pocket minede örneğin suyun altı yeil-kahverengi bir hal alıyor bunu çözümü var mısır denediğim bütün cihazlarda böyle oluyor ama en son 2 ay önce denemiştim. Bu yüzden direk port açıp öyle aramızda oynuyoruz programsız. Serverde yardıma ihtiyacın varsa gelirim.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ooo Dağhan abi benden habersiz sunucu kurmak felan ne iş? :D Sunucuya girmiyor bu arada Unable to connect to world hatası alıyorum.

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olum server senin zaten ne habersizi. Actim oyle :) Dun kapattim acmayi unuttumusum tekrar acildi server gelin. :)