Dogac01
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
İşe port felan girince şansa kalıyor desene ama ben onu demek istemedim hani deneyen var mı başkaları belki önemsemez kanıt olur hem...Wi-Fi'n Port destekli ise %100 çalışıyor Doğaç.
İşe port felan girince şansa kalıyor desene ama ben onu demek istemedim hani deneyen var mı başkaları belki önemsemez kanıt olur hem...Wi-Fi'n Port destekli ise %100 çalışıyor Doğaç.
Arkadaşlar external Server işe yarıyor external server videom..
Yanlış olmuş, zaten aynı wifi da oldupu için o simge çıkar senin zafer diye kaydettiğine girmen lazımdı.
Diğwrlerinde o wi fi çıkmaz. O yüzden senin "zafer" adlı kaydettiğin servera girip göstermen lazımdı. Anladığımı kadarıyla.
Tek Varlığım iPad Mini'denLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Uygulaması İle Gönderilemedi.
Evet aynı şekilde o zafer diye kurduguma girmem gerekiyordu ancak ben o wifi işaretini gosterirken oraya girdim zafere gireceğmi unuttum
Edit: Olur arada boyle kazalar![]()
Sabit Port Derken ?Kardes sabir port nasil yapilio ?
Galiba sabit ıp den bahsetti. İnternette bunun hakkında bilgi veriliyor dostum.Sabit Port Derken ?
Ne zmaan anlatcan kardesBu 0.7.5 için gecerliydi arkadaşlar. Artik port acma gibi basa bela islerde cikti. En kisa zamanda detayli konu hazirlanacaktir.
Android mi Bilgisayar mı kardeşim?Hocam en güncel şekilde nasıl server kurulduğını anlatırmısınız ?
Android mi Bilgisayar mı kardeşim?
ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi