Minecraft - PE [ External Servers Kurma - Girme ]

hasanokkilata

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi İos'da sadece Multiplayer For Pe diye bi uygulama var. Öbür yandan bilgisayardan PocketMine sunucusu açabilirsin. Eğer Android cihazın varsa da Googleplay'den PocketMine uygulaması ile server açabilirsin.

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kmesne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi İos'da sadece Multiplayer For Pe diye bi uygulama var. Öbür yandan bilgisayardan PocketMine sunucusu açabilirsin. Eğer Android cihazın varsa da Googleplay'den PocketMine uygulaması ile server açabilirsin.

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam biz 4 kişiyiz 2 ios 2 android kullanıyoruz yokmu bunun bir çaresi yani şimdi

MinecraftPEHayrani1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş denedim portu ipi felan verdim arkadaşa ama olmadı hatta local server multiplayer de yaptım.
SSen onu boşver bildiğiniz bir tr server varmı 8.1

ardatekin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar external Server işe yarıyor external server videom..

Aynısını denedim ama olmuyo Oyun versiyonum 0.11.1[DOUBLEPOST=1437457917,1437409534][/DOUBLEPOST]Anlattığın için çok teşekkürler ben de bu anlattığını 0.7.5 versiyonunda denemiştim ve işe yaramiştı. Fakat şimdiki Minecraft PE versiyonum 0.11.1 fakat bu versiyonda işe yaramıyor[DOUBLEPOST=1437458129][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ben de bu konu ile ilgili bir konuşma açtım. Adı: Minecraft PocketEdition Tüm Versiyonlar İçin server Yaratma. Buna da bir bakarsanız sevinirim.