MİNECRAFT PE FACEBOOK SAYFASI

EnesGökhan873

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SAYFAYA YOUTUBE VİDEOLARINIZ VE YAPTIĞINIZ MİMARİ ŞEYLERİ PAYLAŞMANIZ İÇİN AÇTIM LÜTFEN DESTEK VERİ

ÖNEMLİ | 1 ADET ADMİN ALINACAKTIR :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahanda rakip cikti @Dogac01

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben bu arkadaşı rakip olarak görmüyorum Ataberk.
Her cümlesinde kanal fragmanında bile ( :) ) işaretini yapan birisi mi rakibim olucak ? Arkadaş iyi video çekse bile davranışından kaybeder. Davranış benim için önemli olduğu kadar başkaları için de önemlidir eminim.
Aslında rakip demek yanlış olur. Rekabet içindeyiz diyelim :) o zaman biz de kendimizi geliştiririz. :)
Başarılar

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.

EnesGökhan873

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben en iyi olmaya çalışmıyorum zaten en güvenliri olmaya geliyorum ve senin bir sayfan olduğunu daha yeni duydum

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben en iyi olmaya çalışmıyorum zaten en güvenliri olmaya geliyorum ve senin bir sayfan olduğunu daha yeni duydum
Ben özenti diye bir şey demedim zaten ama şunu baştan söyliyeyim kimsenin resmen her cümlesinde ( :) ) işaretini yapıp büyüklük taslayanı seçiceğini sanmıyorum. O bakımdan kendini düzeltirsen daha çok kişi gelir.

Başarılar :)

EnesGökhan873

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:) Bence bu işaretin ne gibi kötü anlamı olabilir ki sen bu :) Hareketi problem haline getirdin ben doğal bir ifade özgür ülkede yaşıyoruz forumda ne paylaşıp paylaşmıyacağımı yada hangi ifadeyi kullanacağım seni ilgilendirmez sadece yöneticileri ilgilendirir

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:) Bence bu işaretin ne gibi kötü anlamı olabilir ki sen bu :) Hareketi problem haline getirdin ben doğal bir ifade özgür ülkede yaşıyoruz forumda ne paylaşıp paylaşmıyacağımı yada hangi ifadeyi kullanacağım seni ilgilendirmez sadece yöneticileri ilgilendirir
( :) ) bu işaretin herkesin kendinden küçük görme gibi bir mevzusu var bilmem anlatabildim mi. Ben zaten mevzu çıkartmadım ki sadece eğer öyle yapmazsan daha fazla kişi toplarsın diyerek seni uyardım. Ha sen iyilik istemiyorsan tamam orası ayrı :)

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:) işaretini google yaz bak bakim me anlama geliyormuş senden başkada kimse rahatsız olmuyor
Peki sen bilirsin fakat göz kırmpmak üstünlük göstermektir. Gerçi sana bu yaşta ders öğretecek halim yok ama sen bilirsin. Benden başkası rahatsız olmuyor olabilir ama bu benim de rahatsız olmayacağım anlamına gelmiyor. Anladın mı Bremin ?