Minecraft PE İçin İyi Şartlarda Sunucu

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 3-5 kişi max 8 kişi oynayacağız zaten okulda oynuyoruz fakat evdede oynamak ve sürekli birisinin kendi telefonundan açmasını istemiyoruz , bi hosting şirketi bulup ondan almayı planlıyoruz.

Kişi Sayısı : 3-8 arası

Sunucu Sistemi : Ben pek anlamıyorum bu işten fakat pluginsiz olacağı için yani saf survival olacağı için fazla ram yada işlemci ye ihtiyaç duymayız diye düşünüyorum.

Lag : Kesinlikle olmasın o elimizde wifi açıp kurduğumuz gibi 0 lag olsun kasma falan olmasın fiyat önemli değil.

Bu özelliklere sahip bir hosting şirketi var mı acaba ilgili falan ? Ben 1-2 tane baktım ama ilgililer mi değiller mi bilmiyorum ..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olabilir.

Bana daha uygun gibi geldi daha ucuz hem

dahada ucuz bak sevdim.

Önerileriniz varsa yada bunlar hakkında ne düşünüyorsanız yazın lütfen :^3

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Kaliteli olduğu için önerim birde bu pe serverleri pocketmine sunucu motoruyla çalıştığı için açlık moblar enchant gibi çoğu şey çalışmıyor.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel gördüm adamlar iyi iş çikarmis ama bunun calisiyor dimi herseyiyle 1.4.0 versiyonunda bide şöyle diyeyim sonradan eklenti falan yapabiliriz dimi (süre kişi sayisi) son olarak birsey daha soracagim mesela biri bizim hesapla girdi o admini mi olacak sunucucun son sorum şu survival oynayabilirim demi op olsamda

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
bukkit gibi düşün op falan /say gibi komutlar var pluginde ekliyip Türkçeleştirebilirsin ama öyle bukkit gibi çok verimli plugin bekleme dediğim gibi yukarıdaki mesajımda çoğu şey çalışmıyor anvil nether vb.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bukkit gibi düşün op falan /say gibi komutlar var pluginde ekliyip Türkçeleştirebilirsin ama öyle bukkit gibi çok verimli plugin bekleme dediğim gibi yukarıdaki mesajımda çoğu şey çalışmıyor anvil nether vb.
Virtualgladiatorstede mi ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başka bir bilgisi olan varsa yazabilir mi wifi hotspottan oluyorsa belki bi yolu bulunur :'(