Drowhake
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar 3-5 kişi max 8 kişi oynayacağız zaten okulda oynuyoruz fakat evdede oynamak ve sürekli birisinin kendi telefonundan açmasını istemiyoruz , bi hosting şirketi bulup ondan almayı planlıyoruz.
Kişi Sayısı : 3-8 arası
Sunucu Sistemi : Ben pek anlamıyorum bu işten fakat pluginsiz olacağı için yani saf survival olacağı için fazla ram yada işlemci ye ihtiyaç duymayız diye düşünüyorum.
Lag : Kesinlikle olmasın o elimizde wifi açıp kurduğumuz gibi 0 lag olsun kasma falan olmasın fiyat önemli değil.
Bu özelliklere sahip bir hosting şirketi var mı acaba ilgili falan ? Ben 1-2 tane baktım ama ilgililer mi değiller mi bilmiyorum ..
Bana daha uygun gibi geldi daha ucuz hem
Önerileriniz varsa yada bunlar hakkında ne düşünüyorsanız yazın lütfen :^3
Kişi Sayısı : 3-8 arası
Sunucu Sistemi : Ben pek anlamıyorum bu işten fakat pluginsiz olacağı için yani saf survival olacağı için fazla ram yada işlemci ye ihtiyaç duymayız diye düşünüyorum.
Lag : Kesinlikle olmasın o elimizde wifi açıp kurduğumuz gibi 0 lag olsun kasma falan olmasın fiyat önemli değil.
Bu özelliklere sahip bir hosting şirketi var mı acaba ilgili falan ? Ben 1-2 tane baktım ama ilgililer mi değiller mi bilmiyorum ..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
olabilir.Bana daha uygun gibi geldi daha ucuz hem
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
dahada ucuz bak sevdim.Önerileriniz varsa yada bunlar hakkında ne düşünüyorsanız yazın lütfen :^3