Minecraft pe multiplayer oynama

Haliil

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba,
başka şehirdeki bir arkadaşımla multiplayer oynamak istiyorum. serverlarda normal oyun kadar güzel olmuyor.
singledaki haritada da hayvanlar canavarlar falan tıpkı wifi üzerinden oynuyormuş gibi oynanabiliyor mu? öyleyse nasıl oynanıyor?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Birinizin sunucu açması gerekiyor. Eğer telefonlar için Hamachi bağlantısı varsa oynayabilirsin.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başka şehirden ziade yanındaki arkadaşınla oynanılabilir ama şehirden şehire için bir bağantı bulman gerek yani Iskefiyeli ile aynı fikirdeyim

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aynı wifi yada landaki gibi oynuyacaksan hamachi şart (varsa tabii) yoksa server kurmak zorundasın

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir yol biliyorum hemde wifi olmadan
iki telefonda yukaridaki bildirim panelini asagi cekip wifi simgesine tiklayacak sonra sag alt kosedeki wifi direct e tiklayip arkadaşinin twlefonunu.gtwlefonunu.gorunce ona tiklayip baglanti kurmus olucaksin sonra oyuna girip play a bas yulardaki EDIT yazisina tikla sonra Extracting gibi bisey var ona tiklayip server kurucan gerisi kolay eger anlamazsan bana ozelden mesaj.mesaj.at[DOUBLEPOST=1430231804,1430059407][/DOUBLEPOST]Bu arada iki telefon arasi hamachi nasil yapiliyir ?

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaş pc MinecraftPE server kursun port açarak ve ikiniz o portlu sunucuya girin.