multiplayer for minecraft uygulaması var onlada oynuyamassın parasını hak etmiyor birde boşuna indirme girdiğin svden 5 dakka sonra atıyor wifin ne kadar hızlı olursa olsun başka yöntem yok android olsaydın kolayca lagsız istediğin bi kişiyle oynardın bende iosum çok kötü bu ios iğrenç
Kesinlikle yanılıyorsun. Multiplayer PE parasını hak eden bir kaç uygulamadan biridir. 5 dakika atması sorunu sadece sende vardır. Ben 3 arkadaşımla birlikte 4 saat aralıksız PE attık. En ufak bir kasma görmedik. PocketMine biraz yavaş. Üstelik Multiplayer PE ile bütün PocketMine serverlerine lagsız girebiliyorsun. LifeBoat Survival Games'e diyecek bir şey yok zaten. Uygulamanın tek eksik yanı blok kırmayı engelleyememen ve çoğu oyuncunun Creative'de bir şey inşa ederken inşanın üstüne lav döküp yapını kakaya dönüştürmesi. Eminim bu özelliklere yakında bir çözüm bulunur.
sorun wifidemi benim internetim hızlı ama survival atınca arkadaşlar atıyor svde 5 dakkada yada 2 dakkada çok lag oluyor cihaz iphone 5 çözümü varmı