Minecraft pe server

God_Mine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bugün yarın pocekteditiondan server açmayın düşünüyorrum. Lakkin benim bu pluginler ile sıkıntılarım war ve ayriyetten sınavlarım olduğu icin cok sürmez en fazla iki ay olucaktır bana pluginlerden anlayan birisi lağzım :-)

God_Mine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya bana plugin paketi hazırlayabilecek birini arıyorum servere ben simdi indirdim ama galiba poketedition surumude lagzimmis
Ben plugin paketlerinden olusan dosya ariyorrum :-)[DOUBLEPOST=1394218788,1394218308][/DOUBLEPOST]Birde ben proporties dosyasında ip yerine kendi ip imimi yazıcam neredeki ipyi yazıcam :-)

R

Reloven

Ziyaretçi
-

Moderatör tarafından düzenlendi:

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Bilgisayardaysan Server Pro. Dosyasına Sakınlıkla Dokunma Derim Çünkü Son Sürümü Bilgisayara İndirdiysen Açınca Başlangıçta İstediğin Ayarı Yapıyorsun Yaptıktan Sonra Server Pro.ya Dokunursan Başta Yaptığın Ayarlar Bozulur. Bir de Mobile Pocket Mine İndirme Hayal Kırıklığına Uğrarsın Çünkü Mobillerin Rami Yetersiz Kalıyor . Bir kişi veya 2-3 kişi girer lag olur her taraf .Bilgisayardan Açman En iyisi derim. Kendi Kafandan Uydurduğun İP'yi yazamassın. My chicken diye bir şey ordaki İp'yi yazıcaksın Pocket Mine'nın Kendi Sitesinde Pluginler Var Dilediğini Seç Plugins Dosyasına At. Birde Port Yönlendirme (Açma) Yapmalısın Yoksa Sadece Senin Wifinden Olanlar Serverine Girebilir Yapmazssan Başka Kimse Serverine Giremez.

Son düzenleme: