Minecraft PE tartışma

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada tartışacağız bilgilerimizi birbirimiz ile paylaşacağız
Minecraft PE bölümüne katkısı dokunan herkese teşekkür ediyorum
Minecraft 0.8.0 için gelecek özellikleri önce belirteyim
Mağaralar şu an resmi yok ama resmi olarak bilgi yayınlandı
Ve en önemlisi 3d bulutlar ayriyetten saydam envanter olacak
Ve resimler
Unutmadan 0.9.0da uzun çimen diğer terimi ot geliyor!
Tüm mcpe güncellemeriyle ilgili resimlere vu 2 tweeter hesabından ulaşabilirsiniz
Yani oyunun geliştiricilerinin hesabı
Johan Bernhardsson
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekibe 3 ay önce katılan isim
Tommaso Checchi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1380218826,1380218117][/DOUBLEPOST]Yeni bilgi oyuna yeni biyomlar 0.8.0 da gelmeyecek belki 0.9.0da gelebilir[DOUBLEPOST=1380219233][/DOUBLEPOST]Demin fena bir bug ile karşı karşıya geldim itemleri chestte doldurdum çıktım sonra geri açtığımda en son koyduğum 5 odun elimde vardı gitti 17 elmas 23 altın ve birsürü sayamadığım etler ne var ne yok gitti konuma atmak için çekeceğim resimler alt üst oldu :( Yönetim İstifa! En sonunda protesto yapacağım 5. Kez bu buga girdim oyun çok buglu 0.7.5 de hala tonlarca bug var oyunu aniden geliştirdiler buglar beraberinde geldi mecbur düzeltmeye çalışıyorlar

Son düzenleme:

eventerlon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
0.7.5 den sonra 0.7.6 updateinde önemli bir yenilik gelmiyecek sadece bug lar düzeltilcek

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
pocket editionu iyice salladılar bu ara...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen birde tomas sürekli 0.8.0 fotoğrafları paylaşıyor johan anca günde bir şu an adam 1hafta oldu hatta 9 gün adamların ilgisi yok tomassda minecraft pe ile ilgili tweeti hiç yok hep başka şeyler hakkında tweetliyor :( adamların umrunda değil ekibe varya biri daha girse süper olcak 3 kişilerdi0.5.0dan 0.7.0 a kadar diğer üye gitti ekibin şimdi çok yavaşladı oyunu oynayanlar için mesela büyük r güncelleme çıkaracaklar 1 aylık bir şey gitsinler küçük bi güncelleme çıkarıp kullanıcıların 1 ay uğraşcağı bir şey olsun o zaman nasıl şakır şakır güncelleme geliyor gör adamlar uğraşcamız bişeyler eklesin büyük güncellemere kadar eklemeleri aslında çok kolaybiz bile ios geliştirebilsek oyunu büyütebiliriz 3 katına hatta çok daha büyük bile yaparız o zaman diğer eski telefonlar yanıyor bunun yanında o yüzden adamlar büyütmüyor istedeler büyütürler ama kötü telefonlar yanıyor bunun yanında açamazlar oyunu yada kasar baya çöker creper patlasa oyuna küçük bir şey eklemekten aciz adamlar illa uğraşıp milleti aylarca bekletip çıkaracakla adamlarda utanma yok çünkü 0.4.0 dan 0.5.0 a geçene kadar 1bucuk senelerini aldı inanabiliyormusun ohaaaaa denecek bir şey bir de tweeterdan herkes utanmazlar yazmıştı protesto ettiler adamlar biz o bir bucuk senede oyunu geliştirdik dedileri amaaa twet face üzerinden onlarca tatil fotoğrafı paylaştılar o 1 bucuk senenin 1 ayını oyuna vermediler yemin ediyorum ! oyun dünyasında pe rezilliği görülmemiş :([DOUBLEPOST=1380913672,1380907704][/DOUBLEPOST]Artık 256 kata kadar çıkabileceğiz ve 256x256 doku paketleri yüklenebilecek ayrıca chunklar büyüdü sanırım ilerde bilgisayar versiyonundaki gibi chunklar yere göre yüklenecek mesela artık pocket editionda ilerlediniz yeni bir chunka geçtiniz bilgisayardaki gibi yüklenecek yavaş yavaş yüklenen yerlerin içi gözükecek bu durum sinir bozucu ayrıca mağara ve çimen 0.9.0 ile gelecek :( bunada şükür

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla hiçbir şey diyemeyeceğim adamlar ilgileniyor mu ilgilenmiyoe mu ama şunu söyliyeyim Android programı yazdım uygulama hayvanları tanıtan gerçekten kolay değil 3-4 ayımı aldı gerçi onlar prof daha kısa sürekerini alır tabi ki ama işleri kolay değil İOS Platformu daha zor.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar profesör senin yaptını 1 haftadaparlar bak adamlar 4 kişi olsalar tüm güçlerini verseler yeminle 1.0.0a geçene kadar 1 aylarını almaz ya boşver gavurlar işte :)[DOUBLEPOST=1380989887,1380965231][/DOUBLEPOST]Bunu çevirebilirmisiniz Minecraft PE'nin 2 geliştiricisinden biri Tommaso Checchi ve bir Minecraft PE hayranı ile geçen konuşması Google'dan çevirmeyin kendi ingilizceniz ile cümle şeklinde çevirin yada forumda iyi ingilizce bilen biri varsa bir akrabanız vb ona çevirebilirsiniz çünkü 0.8.0 hakkında detaylar bu konuşmada lütfen.Doğaç bunu blogda yayınlarsın çevirildikten sonra
Hayran:
@_tomcc Nope, or not as far as my knowledge is concerned. Only GL_MAX_TEXTURE_SIZE
Tommaso:
@TikeAnonymous without being able to set a max level, it tries to use less than 1 pixel per block, and bleeds colors!
Hayran:
@_tomcc In OpenGL ES? Right?
Hayran:
@_tomcc Can't you specifiy the GL_TEXTURE_MAX_LEVEL to levels-1? So leaving GL_TEXTURE_MAX_LEVEL intact (= 1000) for an immutable texture
Hayran:
@_tomcc shall have the same effect as setting it to levels-1.
Tommaso:
@TikeAnonymous well, I cannot specify that because it is not part of GL ES, only standard GL… iOS has that as an ext but Android doesn't.
Bu kadar yeni bir şeyler yazarlarsa koyarım.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.7.5 Felaket buglu siz survival oynsmıyorsunız herhalde ben her türlü bug lasra baktım tonlarca var 15 tane buldum 1 saatte oynamıyorum buglar dan geçilmiyor artık bugları yeni güncelleme ile giderirlerse iyi olur