Minecraft:PE & Windows 10 Beta Versiyonu Çıkıyor!

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru yönde geliştirme yapılıyor.Kızıltaş sayesinde sınırsız şeyler yapacağımızı falan...

Mockingjayyv3

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tuzaklı Sandıklar 0.13.0 Sürümünde eklendi.iOS kullandığımdan dolayı App Store beta test sürümlerini mağazasına sokmuyor bundan dolayı 0.14.0 ı tam sürüm çıkmadan oynayamayacağım. Yani demek istediğim şu an bende 0.13.0 sürümü yüklü ; tuzaklı sandıklar var

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. 10 milyon renkten kastedilen nedir?
Toplam 16 renk var ; bunları birbirleriyle karıştırıp çeşitli kombinasyonlar elde edebiliyorsun ki bu karıştırmayla oluşan renklerinde zibilyon tane tonu var. Rakam abartılmış olabilir*

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Hala bazı arkadaşlar durumu anlayamıyor. İlk başta Windows 10 edition, Pocket edition kullanıcılarıyla aynı sunucularda oynayabilmek için var. Yani bilgisayarı olan bir kullanıcı ile olmayan bir kullanıcı aynı anda minecraft oynayabiliyor windows 10 edition sayesinde. Şimdi gel gelelim 0.14.0'a.

Bu güncelleme de söz konusu olan şey Kızıltaş. Aslında kızıltaş'ın tüm herşeyinin 0.13.0'da gelmesi gerekiyordu. Sadece Redstone Dust, Pressure Plate ve Butonların geldiğni görünce üzüldük. Bu güncelleme de de kızıltaş ile ilgili tek yenilik kızıltaş yineleyici. Bilmem kaç yıl daha Piston gelmesini bekleyeceğiz. Büyük bir güncelleme imiş gibi milletin önüne sunmak da garip. O güncellemenin gelmesi gerektiği tarihte 1 hafta daha erteledi bu muhteşem mojang ekibi 0.14.0'ı. hiçbir şey eklenmedi bu güncellemeye efendim, neyine seviniyorsunuz anlamıyorum...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hala bazı arkadaşlar durumu anlayamıyor. İlk başta Windows 10 edition, Pocket edition kullanıcılarıyla aynı sunucularda oynayabilmek için var. Yani bilgisayarı olan bir kullanıcı ile olmayan bir kullanıcı aynı anda minecraft oynayabiliyor windows 10 edition sayesinde. Şimdi gel gelelim 0.14.0'a.

Bu güncelleme de söz konusu olan şey Kızıltaş. Aslında kızıltaş'ın tüm herşeyinin 0.13.0'da gelmesi gerekiyordu. Sadece Redstone Dust, Pressure Plate ve Butonların geldiğni görünce üzüldük. Bu güncelleme de de kızıltaş ile ilgili tek yenilik kızıltaş yineleyici. Bilmem kaç yıl daha Piston gelmesini bekleyeceğiz. Büyük bir güncelleme imiş gibi milletin önüne sunmak da garip. O güncellemenin gelmesi gerektiği tarihte 1 hafta daha erteledi bu muhteşem mojang ekibi 0.14.0'ı. hiçbir şey eklenmedi bu güncellemeye efendim, neyine seviniyorsunuz anlamıyorum...
Microsoft satın aldığından beri böyle :(

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

İOS a çıkar çıkmaz ilk işim afk balık çiftliği yapmak olacak ;-; birde şu tavşanlar minicik onları biraz büyütseler harika ;(

Tavşanlar için özel mekanım *huehue*

Sent from my iPhone using Tapatalk