Minecraft Pelerinli Skin İsimleri

Minecraft Türkiye

Minecraft Türkiye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Cansay, bugün sizlere Minecraft'ta pelerinli skin isimleri vereceğim ve hepsi %100 çalışıyor.

Oyunda olacak görüntüler:

EleazarAM
120863

_VIC_
120864

Bleach
120865

HumbleSnail
120866

Chitauri
120867

zilten
120868

cwckr
120869

seaks
120870

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağa o kanal zaten benim kanalım inanmıyorsan kanıt bile yaparım kendi videomu paylaştım herkes görsün diye

vidyodan bahsetmiyoruz. o skini kullanmaktan bahseidyoruz. o isimle girip skini kullanınca çalmış oluyosun. (yani benim anladığım bu hatalı düşnmüş olbilirim)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
mcskinsearch'ten nefret ederim zaten. Yav premium değilsen, ki ben de değilim buna rağmen söylüyorum, skinsiz/pelerinsiz dolaş. Çok mu farkedecek. Şükret ki bedavaya oynuyorsun bırak skin işini. İlle de istiyorsan git al. Empati kur, sen premium olsan ve skinini kullanmak için serverlara senin isminle girmek için nick'ini kullansalar hoş olur mu. Düşünsene server'a bi girdin /register değil de /login istiyor.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
mcskinsearch'ten nefret ederim zaten. Yav premium değilsen, ki ben de değilim buna rağmen söylüyorum, skinsiz/pelerinsiz dolaş. Çok mu farkedecek. Şükret ki bedavaya oynuyorsun bırak skin işini. İlle de istiyorsan git al. Empati kur, sen premium olsan ve skinini kullanmak için serverlara senin isminle girmek için nick'ini kullansalar hoş olur mu. Düşünsene server'a bi girdin /register değil de /login istiyor.

aynen zaten çok farketmiyo skinli veya skinsiz olmak. zaten maksat oynamak deil mi? paran yoksa skinsiz oyna

GameTurkMC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Cansay, bugün sizlere Minecraft'ta pelerinli skin isimleri vereceğim ve hepsi %100 çalışıyor.

Oyunda olacak görüntüler:

EleazarAM
Ekli dosyayı görüntüle 120863

_VIC_
Ekli dosyayı görüntüle 120864

Bleach
Ekli dosyayı görüntüle 120865

HumbleSnail
Ekli dosyayı görüntüle 120866

Chitauri
Ekli dosyayı görüntüle 120867

zilten