MineCraft Plugin(ler) Sorunu

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,ben FTP yoluyla dosya yönetiyorum çünkü MC hostlu serverim var.Bir sürü problemim de var :D :
  1. Essentials yükledim,1.7.10 server.Çalışıyor ama ben dahil hiç kimse blok vs. kıramıyor.Bu sorudaki isteğim özet olarak: Sadece blok kırmayı op'lara devretmek istiyorum ama hiçkimse kıramıyor!
  2. GroupManager yüklü çalışıyor da ama ben "Kurucu,Admin,Moderatör,Üye vs." gruplar eklemek istiyorum denedim ama olmadı :( .Mesela kurucuyu koyu kırmızı,admin kırmızı,moderatçr yeşil,üye beyaz/sarı vs. Birde birisini nasıl o gruplara ekleyeceğimi bilmiyorum ayrıca grup izinlerini de bilmiyorum :)
  3. Login (Kayıt) sistemi aradım ama bulamadım,yardım edin lütfen.
  4. Komutları Türkçeleştirmek istiyorum.Ve renklere ayırmak istiyorum.
  5. Spawn alanını yaptım ama kaydolmuyor.Servere restart atınca komutlar devredışı oluyor... :log:
Bunları biri bana TeamViewer ile yaparsa sevinirim... :)[DOUBLEPOST=1418660403,1418660274][/DOUBLEPOST]+Modların dosyalarını sildim çünkü: bozuklar ve yeniden yüklüyeceğimiz için sildim ^_^

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  1. Permissons ?
  2. GroupManager klasörüne gir . world gir . Oradaki dosyayı not defterine aç yap .
  3. Authme
  4. TheLegend pl pack iyi gider .
  5. /setspawn olacak :)
/Setspawn yapıyorum ama geçersiz komut diyor.
Ben yapamıyorum ya ^_^ TeamViewer ile birisi yapsa ben düzeltip güzelleştiririm. :)[DOUBLEPOST=1418830287,1418664019][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar hiç TeamViewer'den yapan yokmu? :olgun:
Lütfen cevap yazın :(