Minecraft Plugin Satın Alınır!

Ryhmer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlarım!
Ben ve Ortağım bir sunucu açmak istiyoruz. Hali ile para alabilmemiz için ilk önce yatırım yapmak gerekiyor! Piyasayı sordum, soruşturdum. Yokladım, yokluşturdum. Baktım, bakındırdım. Gittim, gitiştirdim. Fakat güzel bir mod bulamadım! Ben de acaba ücretli bir mod çıkabilir mi diye bu konuyu açtım! Teklifleriniz ve önerileriniz için

Skype!; ucan.okuz

Sevgi ve saygıyla kalın!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Pluginleri ücretli olarak almanıza gerek yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden pluginleri indirebilirisniz. Siz neye yarayan pluginler indirmek istediğinizi söylerseniz hangi plugini indirmeniz gerektiğini söyleyebilrim.

Ryhmer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normal bir Hunger Games sunucusunda olan pluginler kafi kalacaktır.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonoyuncu istiyorsan imkansız onlar kendi tasarladı ayrıca craftrealms da öle ayrıca kolay kolay hunger games plugin paketi alamassın alırsan da çok pahalı söliyim[DOUBLEPOST=1393782530,1393782496][/DOUBLEPOST]
sonoyuncu istiyorsan imkansız onlar kendi tasarladı ayrıca craftrealms da öle ayrıca kolay kolay hunger games plugin paketi alamassın alırsan da çok pahalı söyliyim

Ryhmer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadıgım su 2-3 sunuya girdim hepsi de aynı modu kullanıyordu aynı haritaları kullanıyordu. Onlar bu modu nereden indirmişler onu soruyorum.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
genelikle onlar kend
Benim anlamadıgım su 2-3 sunuya girdim hepsi de aynı modu kullanıyordu aynı haritaları kullanıyordu. Onlar bu modu nereden indirmişler onu soruyorum.

genelikle kendileri yaparlar büyük sunucular yani hub(sonoyuncu..vs) gibi ancak onlar maplari internetten indirirler yani o plugini indirdikten sonra sorun yok. sende onlardan alabilirsin ama pahalı olur

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@MineKing07 arkadasim sen ne sacmaliyosun? Hgicin tek kurus para vermene gerek yok senin gordugun sunucularin %90 i the bukkitgames kullanir hunger games paketi die bir konu olmasi lzm forumda biraz plugin bolumunde arastir bulursun :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ryhmer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar, Life Online'e sponsor olan firma modu verecek, teşekkürler.