Colonel
Antik Oyuncu
- En iyi cevaplar
- 0
yalnız ben burda tanıtım yaptım senin tercihin beni ilgilendirmez birazdaha konu içinde yorumlar yazarsan sevinirimItemRestrict pluginini buna tercih ederim.
belkide bir denerim eğer olursa yazarım0:33 Dimaond Block yazmışsın Diamond olması gerekir belki de ondan kabul etmedi...
''Config'' bu yazıya anlama veremedim
O an Config diyeceğine "Confing" dedinde onu diyordum.yalnız ben burda tanıtım yaptım senin tercihin beni ilgilendirmez birazdaha konu içinde yorumlar yazarsan sevinirim
belkide bir denerim eğer olursa yazarım
2 Pluginde aynı amaca hizmet ettiğinden bana göre şu daha iyi diye öneride bulundum. Daha gelişmiş olduğundan bunun yerine tercih ettiğimi söyledim. Konu dışı değil bu.yalnız ben burda tanıtım yaptım senin tercihin beni ilgilendirmez birazdaha konu içinde yorumlar yazarsan sevinirim
belkide bir denerim eğer olursa yazarım
anlayışın farklı ben burda tanıtım yaptım sende ayrı bir konu aç onun tanıtımını yap bukadar basit.2 Pluginde aynı amaca hizmet ettiğinden bana göre şu daha iyi diye öneride bulundum. Daha gelişmiş olduğundan bunun yerine tercih ettiğimi söyledim. Konu dışı değil bu.
anladım ama sanki çok müim olan bir şey değilO an Config diyeceğine "Confing" dedinde onu diyordum.