Minecraft pocket edition - Boş Chests

seromani

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Oyunu yaklaşık 2 haftadır oynuyorum.Yaklaşık 1 hafta oynadığım dünyada oyuna girdiğimde chest lerin boş olduğunu gördüm.Yeni bir dünya açtım.2 gün sonra yine aynı problemi yaşadım.
Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.

Minecraft Pocket edition full sürüm.

berkorta5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hey yapılması gerekem oyunu silip yeniden yüklemek yoksa aynı şeyler olur belki hero dur görürsen

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
tahayigit yanılıyorsun. Herobrine'nin 1.3.1 de kaldırıldığı biliniyor Betada kesinlikle vardı Pocket Edition minecraft'ın alpha versiyonu o yüzden herobrine olma şansı bile var tabii ki kesin değil %15 falan yada bug olmuştur.

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tahayigit yanılıyorsun. Herobrine'nin 1.3.1 de kaldırıldığı biliniyor Betada kesinlikle vardı Pocket Edition minecraft'ın alpha versiyonu o yüzden herobrine olma şansı bile var tabii ki kesin değil %15 falan yada bug olmuştur.
Muhtemelen pocket de herobrine yok ama betada vardı.Bu arada bugdur abi ben sana klasik türk yöntemiyle yapmayı öğreteyim:
1.Sil
2.Tekrar yükle
Eğer sağlamsa:
1.Bana teşekkür et
Eğer sağlam değilse:
1.Söv
2.Sil bidaha oynama

Kesin çalışıyo be çok denedim 1

esatlord

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen pocket de herobrine yok ama betada vardı.Bu arada bugdur abi ben sana klasik türk yöntemiyle yapmayı öğreteyim:
1.Sil
2.Tekrar yükle
Eğer sağlamsa:
1.Bana teşekkür et
Eğer sağlam değilse:
1.Söv
2.Sil bidaha oynama

Kesin çalışıyo be çok denedim 1
sesli güldüm :ROFL: