Dogac01
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hay hay yetkili duryuor burada sonuçtaArkadaşlar kolay gelsin. Sizden bir ricam olacak, lütfen uygunsuz konu ve mesajları rapor et tuşuna basarak rapor edin.
Hay hay yetkili duryuor burada sonuçtaArkadaşlar kolay gelsin. Sizden bir ricam olacak, lütfen uygunsuz konu ve mesajları rapor et tuşuna basarak rapor edin.
Bilgisayardan kalkıcam şimdi. Tablet de sanırım sağlam bir virüs yedi. Açıldığı zaman çok fazla kasıyor. Format atım yine aynı. Bir de sony olcak peeehhOha ne oldu ki ? Hemenyenisine kon asfadsasfafn Skype gel .d
çok pahalı be reiz. alırsam sene sonu alırım onu.iPad Air 128GB Wifi+3G Al istiyorsan fiyatı 2500 yada 3000'di galiba
Bundan sonra bana karışmayın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benimki bozuldu hacııAynen aşırı pahalı bizim iPad 3 çok donuyor birde performansı düştü iPad 2 den kötü oldu 1 sene içinde
Enes knk katılık tarihin baya eskiymiş .d .d .d ,d[DOUBLEPOST=1385279084,1384035862][/DOUBLEPOST]GüncelBenimki bozuldu hacıı![]()
Ama sv mapini yarın konu açarım görürsün
![]()
Eski konuları filan özledim Doğaç sen PE grubu kurdun ya Facebook'da buranın tadı kaçtı 1 haftada 1 mesaj geliyor önceden en güncel 10 kategori arasındaydı bu forumda grup açsaydın daha iyi olurdu Facebook'dada sayfa açardınGüncel.. Yeni kişiler katılmıştır aramıza elbetki
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Knk konuda benim adi duzenle yavGüncel.. Yeni kişiler katılmıştır aramıza elbetki
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen böyle bir konu açıldğında hemen silicekleri forumdan uzaklaştıracaklardı en az 5 ay olmazsa İP-BAN atacaklardı olmadı işte şimdi bu forum çöpKnk konuda benim adi duzenle yavBaris ayni seyden ben de sikayetciyim pe ile ilgili moderatorlerde suc bana kalirsa
Parasız Ayakkabı Kutusundan Uçarak Gönderildi