Minecraft Pocket Edition Nether Reactor'a Gitme Rehberi

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nether Minecraft PE de PC ye göre (bilgisayarda) biraz farklıdır. Nether'e gidilmez nether kulesi gelir. sadece kule değil, bir sürü eşya gelir.
Block of quartz, karpuz tohumu (ki ben en çok buna sevindim),glowstone. Kule nether stone den oluşur o blokları kırarak yeni ev yapabilirsiniz. Ya da boşlukları doldurarak kendinize kule yapabilirsiniz. Minecraft ta Nether kulesini getirmek için 3 elmas ,5 demir, 36 altın ve birkaç cobblestone gerekir.36 altından 4 tane altın bloğu yapılır.3 elmas ve 5 demirle nether reactorü yapılır. Fakat dizilimi evin uzaklarında yapın yoksa kule gelince eviniz yıkılır.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4 altın bloğunu arada 1 boşluk bırakarak yerleştirin (kare biçiminde) boşlukları + şeklinde doldurun. ortasına nether reactor yerleştirin sonra altınların üstüne cobblestone koyun. sonra şekildeki gibi bir de Nether reactor un üstüne yerleştirin.Kısacası alt köşe hariç tüm köşeler içi boş + işareti olacaktır. Daha sonra Reactora tıklayın ve kula gelir kuleden eşyalar düşer. Ve zaman çok hızlı geçer. Belki zombi domuzadamlar saldırabilir.Bana hiçbir şey saldırmadı yine de hazırlıklı olun.

Son düzenleme:

eresta21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
portal olsa daha güzel olcaktı ama gene buda güzel 0.9.0 daha daha iyi bir nether bekliyorum

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen mcdeki gibi bir nether olsa süper olacak.[DOUBLEPOST=1407239196,1393090242][/DOUBLEPOST]v0.9.5.1 sürümünde nethere gitme hala aynıdır ve konu hala günceldir .

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aynen mcdeki gibi bir nether olsa süper olacak.[DOUBLEPOST=1407239196,1393090242][/DOUBLEPOST]v0.9.5.1 sürümünde nethere gitme hala aynıdır ve konu hala günceldir .
Bu dediğiniz pek mümkün değil. Minecraft PE öyle bir oyun ki oyunda maden yok (Ore değil Mağara) bunun sebebi oyunun kasmamasını sağlamak. Sizce madenlerin olmadığı bir oyunda kos koca delikler, lavların olduğu bir dünyanın açılması mümkün mü?

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni sürümü oynadıysanız mağara vb. her şey eklendi neredeyse her şey yani dünyalar sınırsız felan oldu ve 1.7.10 sürümüyle aynı oldu oyun artık. Ve nether neactor yazacağıma nether yazmışım k.b ama oyun güncellendi senin dediğin 0.8.1 sürümü şu an ki sürümü 0.9.5.1

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yeni sürümü oynadıysanız mağara vb. her şey eklendi neredeyse her şey yani dünyalar sınırsız felan oldu ve 1.7.10 sürümüyle aynı oldu oyun artık. Ve nether neactor yazacağıma nether yazmışım k.b ama oyun güncellendi senin dediğin 0.8.1 sürümü şu an ki sürümü 0.9.5.1
Ben diyeyim Netherin eklenmesi imkansız *-*

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
nether bence iyi olur kasması falan yok bence kullandığınız telefondan kaynaklanıyor olmalı :/

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Casper Nirvana Tablet 7 CTA özellikleri felan uyuyoyr ama kasıyor işte :/

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yapımcı yapması lazım ama optimize programı belki vardır bilmiyorum

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapımcı yapması lazım ama optimize programı belki vardır bilmiyorum
2 hafta mı ne önce ayarlara bir bastım tablet kendliğinden uygulamalar optimize ediliyor dedi ama oyunu almak için para biriktiriyordum bu yüzden oyun yüklü değildi , bu optimzeyi yaptıktan sonra oyuna bu optimize yapılmadığı için mi bu kadar kasıyor ne

eresta21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de var fakat dünya büyüdükçe kasma artıyor optimize bulabilirsem paylaşırım[DOUBLEPOST=1409475886,1409475839][/DOUBLEPOST]bi konu dışı ama :D olan varmı oynayak :D