Sizin gibiler yüzünden gelişmek isteyen ve gelişme sinirinda olan kanallar batıyor "eglendigimi söyleyemem" uyuzluk yapmak ne kadar hos dimiEğlendiğimi söyleyemem.
Burada film yaptıysan kişilerin eleştirilerinede açık olacaksın.Sizin gibiler yüzünden gelişmek isteyen ve gelişme sinirinda olan kanallar batıyor "eglendigimi söyleyemem" uyuzluk yapmak ne kadar hos dimi
Öncelikle video hos olmus çünkü pocket edition da yapılmış bir film olduğu için mod desteği falanda yok bence gayet emek verilmiz ve güzel bir video olmus geliştirirsen kendini daha iyi yerlere gelirsin ...
Filmi ben yapmadımBurada film yaptıysan kişilerin eleştirilerinede açık olacaksın.
Hem onnun yaptigi eleştiri degilki kötülemek çok biliyorsa eksikleri soylesin o tarz kisilere uyuz oluyorum konuşuyor tek yaptığı o amacı kötülemek elestridegilFilmi ben yapmadım
Eleştiriye açık değilim yazsın kardeşim o zaman. Senin burada bu tutumun doğru değil. Ayrıca eleştiri değil demişsin bana eleştirinin tanımını bile yapamazsın. Ben sadece aklımdan geçenleri söyledim. Bir daha ki sefere söyle yazsın arkadaş "Kötü yorum yapmayın." diye.Filmi ben yapmadım
Hem onnun yaptigi eleştiri degilki kötülemek çok biliyorsa eksikleri soylesin o tarz kisilere uyuz oluyorum konuşuyor tek yaptığı o amacı kötülemek elestridegil
Adamı jiye sucluon şimdi onu savin benim adam daha mesaj bile yazmamış senin dediğin doğru degil eğer begenmediysen de su kısımları olmamais falan diye senin amacın post kasma sanki biolomiyoruzEleştiriye açık değilim yazsın kardeşim o zaman. Senin burada bu tutumun doğru değil. Ayrıca eleştiri değil demişsin bana eleştirinin tanımını bile yapamazsın. Ben sadece aklımdan geçenleri söyledim. Bir daha ki sefere söyle yazsın arkadaş "Kötü yorum yapmayın." diye.
Adamı jiye sucluon şimdi onu savin benim adam daha mesaj bile yazmamış senin dediğin doğru degil eğer begenmediysen de su kısımları olmamais falan diye senin amacın post kasma sanki biolomiyoruz
yorumun için teşekkürler eksik yanlar neler acaba söylersen sevinirimEğlendiğimi söyleyemem.
yanlış anlama ama sen neden beni koruyorsun asD:asdASsaAdamı jiye sucluon şimdi onu savin benim adam daha mesaj bile yazmamış senin dediğin doğru degil eğer begenmediysen de su kısımları olmamais falan diye senin amacın post kasma sanki biolomiyoruz
Eger bu filmi mad dreamerdakiler yapsaydın oha mad dreamer abi super helal derdiniz adam daha ilk filmi ve amaç kötülemek ve post kasmak helal olsun
Kardeşim bak, düzgün yazmayı bile başaramıyorsun. Ayrıca post kasma peşinde falan değilim ve senin yüzünden şu an post kasmış oluyorum. Düşüncelerimi belirttim ben sadece bu kadar büyütmeye gerek yok. Ayrıca video o kadar da güzel olmamış ve o dediğin kanalı ilk kez senden duyuyorum.Adamı jiye sucluon şimdi onu savin benim adam daha mesaj bile yazmamış senin dediğin doğru degil eğer begenmediysen de su kısımları olmamais falan diye senin amacın post kasma sanki biolomiyoruz
Eger bu filmi mad dreamerdakiler yapsaydın oha mad dreamer abi super helal derdiniz adam daha ilk filmi ve amaç kötülemek ve post kasmak helal olsun
uzatmasanız konuyu eksik yanları neler söylersen sevinirim daha ilk defa yapıyorum eksiklerim tabii ki olacakKardeşim bak, düzgün yazmayı bile başaramıyorsun. Ayrıca post kasma peşinde falan değilim ve senin yüzünden şu an post kasmış oluyorum. Düşüncelerimi belirttim ben sadece bu kadar büyütmeye gerek yok. Ayrıca video o kadar da güzel olmamış ve o dediğin kanalı ilk kez senden duyuyorum.
1-) Arkaya saçma sapan müzikler koymayın ve müziklerin sesi çok fazla.yorumun için teşekkürler eksik yanlar neler acaba söylersen sevinirim
yanlış anlama ama sen neden beni koruyorsun asD:asdASsa
------------------------------1-) Arkaya saçma sapan müzikler koymayın ve müziklerin sesi çok fazla.
2-) Özgün şeyler düşünün bunlar herkesin bildiği şeyler.
3-) Eğer ihtimaliniz varsa mikrofon kullanın.