Yardım minecraft port sorunu

proturkknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.12.2
arkadaşlarım ile minecraft oynamak için hamachide ağ oluşturuyoruz dünyayı ben açıyorum port açıyorum ama arkadaşlarımda 5 haneliyken bende 4 haneli port geliyor
mesela bende; 1340 portundan oyun sunuluyor arkadaşlarımda; 56435 portdundan oyun sunuluyor diyor .minecraft klasörünü silip yüklemeyi denedim yine çalışmadı
5 haneli port elde etmeme yardım olacak varsa şimdiden teşekkürler

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhaba hamachi ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Ücretsiz sunucu sağlayan bir sürü site var bunlardan birisini kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem FreeMCServer sitesidir.

proturkknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba hamachi ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Ücretsiz sunucu sağlayan bir sürü site var bunlardan birisini kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem FreeMCServer sitesidir.

arkadaşlarımla modlu survival yapıcaz siteler bu modları kaldırmıyor

hamachiyi geçtim port işinde yardım edebilirmisiniz ?

proturkknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önerdiğim site size FTP bağlantısı sağlıyor. Gerekli her şeyi oradan kurabilirsiniz efendim.

sağolun gözatarım zaten benim amacım sadece portumu 5 haneli yapmak gerisi kolay 5 haneli portu nasıl yaparım söylerseniz memnun olurum hem arkadaşlarımda çözümünü bulmamı istiyor bu siteyide söylerim onlara ama portu 5 haneli yapmaya çalışıyoruz hiçbirimiz bulamadık illa var bi çözümü

Son düzenleme:

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
sağolun gözatarım zaten benim amacım sadece portumu 5 haneli yapmak gerisi kolay 5 haneli portu nasıl yaparım söylerseniz memnun olurum hem arkadaşlarımda çözümünü bulmamı istiyor bu siteyide söylerim onlara ama portu 5 haneli yapmaya çalışıyoruz hiçbirimiz bulamadık illa var bi çözümü
Yani hamachi işlerine hiç girişmedim bilgim yok. Ama söylediğim siteden daha kolay sunucu açabilirsiniz bilgisayara oranla :D

proturkknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani hamachi işlerine hiç girişmedim bilgim yok. Ama söylediğim siteden daha kolay sunucu açabilirsiniz bilgisayara oranla :D

benim amacım hamachi değil sadece minecraft port 4 haneliyken 5 haneli yapma okadar hamachiyle işim yok
ve sanal makinama minecraft indirip port açtığımda 5 haneliydi yani orjinal bilgisayarımda sadece 4 haneli port veriyor minecraft

Nedemekkio

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Öncelikle Oyunu Lan üzerinden açıyorsan hamachiyle porta ihtiyacın yok sunucuyu açanın ip adresi yeterli
İkinci olarak 4 haneli 5 haneli fark etmez Portlar 3 haneli de olabilir 4 de 5 de hepsi geçerli portlardır bilgisayarın veya kullandığın uygulama hangi port açık ve meşgul değilse onu seçer
arkadaşlarım ile minecraft oynamak için hamachide ağ oluşturuyoruz dünyayı ben açıyorum port açıyorum ama arkadaşlarımda 5 haneliyken bende 4 haneli port geliyor
mesela bende; 1340 portundan oyun sunuluyor arkadaşlarımda; 56435 portdundan oyun sunuluyor diyor .minecraft klasörünü silip yüklemeyi denedim yine çalışmadı
5 haneli port elde etmeme yardım olacak varsa şimdiden teşekkürler
Bir de dünyayı açtıktan sonra ayarlardan Open LAN World diyerek açıyorsun değil mi?

proturkknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Oyunu Lan üzerinden açıyorsan hamachiyle porta ihtiyacın yok sunucuyu açanın ip adresi yeterli
İkinci olarak 4 haneli 5 haneli fark etmez Portlar 3 haneli de olabilir 4 de 5 de hepsi geçerli portlardır bilgisayarın veya kullandığın uygulama hangi port açık ve meşgul değilse onu seçer

Bir de dünyayı açtıktan sonra ayarlardan Open LAN World diyerek açıyorsun değil mi?

ilk öncelikle evet ilk dünyayı açıyorum sonra open lan world diyorum portun git gide arttığını farkettim 9963 dü yemekten sonra 10053 olmuş ve
ip derken normal ip mi hamachi ip mi ve aynı modemden oynamıyorum

Nedemekkio

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
ilk öncelikle evet ilk dünyayı açıyorum sonra open lan world diyorum portun git gide arttığını farkettim 9963 dü yemekten sonra 10053 olmuş ve
ip derken normal ip mi hamachi ip mi ve aynı modemden oynamıyorum
Hangi ip bilmiyorum hamachi hiç kullanmadım ama tahminim hamachidir portun değişmesi bir şey ifade etmez artıp azalması iyi veya kötü bir şey değil bağlantı hızı gibi bir şey değil port hamachide ne yazıyorsa onla giriş yapın

bayramxd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaş haklı o portla ilgili sorun var çünkü bende de aynı sıkıntı var yerel ağ da böyle bi sıkıntı var 5 portlu olan arkadaşlarım birbirlerine baglanbiliyorken ben onlara veya onlar bana bağlanamıyor böyle bi sıkıntı var sorunu bende çözmüş değilim ve hala ihtiyacım var