Minecraft Pre Invalid Session Hatası

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi Premium Minecraft herhangi bir sürümün de Mcsg vs. pre serverlara girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum normalde çok sık almıyordum ama bu gün hiç oynayamadım yardım ederseniz sevinirim.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Hesabını İnternetten Buldun Yada Hesabın Çalındı. Eğer Ortak Kullanıyorsan da Olabilecek Bir Hatadır.

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama ben minecraft'tın sitesin den aldım ve kimseyle ortak kulanmıyorum. :(

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama nasıl çalınabilir daha yeni almıştım mojang'a ulaşsam sizce bana yardım edebilirlermi?

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AtakanRs sen önceden dediğinde minecraft.net'e girerken en sevdiğin hayvan ismini sordu doğru cevap verdim yanlış dedi bir kaç kere böyle dns fln değiştirdim ama olmadı Lanet olsun ya zaten zar zor almıştım :( ya kim bana hesab alır :( :( :(

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ticket nedir? Ama herneyse konu kapatılsın çünkü yeni hesap alıcağım en azından karne puan 98 olduğu için alır annem ve babam :) Not:Yardımlarınız için tşk :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Adamdaki Rahatlığa bak.Nasıl Olsa Annem Babam Alır Diyor.Doğru Parayı Zaten Sen Kazanmıyorsun.Ailenin Çalışması Senin için Önemli Değil Nede Olsa -,-

kaanPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GameWarrior sana bişi diyimi ben kendi paramla alıyom zaten :( Ama benim kredi kartının süresi geçtiği için babama parayı veriyom alırsa alır almasa almaz.