Minecraft Premium 15 TL, GTA V 30 TL, Overwatch 60 TL İnanılmaz Fiyatlar Onlarca Mutlu Müşteri!

DustyPathway

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
35
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
29
Puanları
140
Konuyu görmeden öncede biliyordum. Nerden peki ? Dolandırılan insanlar tarafından. Facebook'ta ''Beni dolandırdınız'' diye atılan yorumları da siliyormuşsunuz duyduğum kadarıyla. Arkadaşlar asla ama asla Mojang ve Mojang ile anlaşmalı siteler harici sitelerden Minecraft hesabı satın filan almayın. 4 yıldan fazladır oyunu oynuyorum ve tek bir prim bile vermedim bunlara.
 

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
puhahahah geçen gördüm facede reklamlarda skype dan ekleyip birkaç soru sordum ve kısa cevaplar veriliyor, biraz daha sorgulayınca cevap alamadım... önüne gelen site açıyor ebeveynler daha altlarında bez varken bilgisayar başına oturttu çocuklarını, şimdi bir çocuk dalgası aldı bbaşını gidiyor, ben ilk bilgisayarımı 8. sınıfta almıştım ki ben aldığığımda komşumuzda almıştı, 5 yaşındaki oğluna almıştı o zaman... ben kaç sene oldu hala koddur şudur budur bilmem millet dolandırıcılığa başladı o çocuk dediklerim :D yanlış anlaşılmak istemem teknolojiden anlayan bir nesil elbet iyidir, ama bu biraz nasıl denir, haddinden de fazla gibi
 

BattleDragon14

Elmas Madencisi
Mesajlar
723
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
390
Puanları
590
Güvenmek size kalmış. ininal ile ödeme yapacak olan kişiler şunu bilmelidir ki, ister müşteri hizmetlerini arayın hiçbir şekilde o parayı geri alamazsınız. Mobil ödeme kısmına gelirsek, onda da aynı şekilde. Ama faturayı öddemezse-ler para onlara gitmez. 50 gün sonra para veriliyor onlara. Şunu da söylemek gerekir, birde 15 ₺'ye satıyorlar ama bir kısım vergi de kesiliyor. Yani 10 TL'lik bir şey alırsan, karşı tarafa 7,5 TL olarak gidiyor para.

Benim oynamadığım bf4 hesabı var, e-posta şifre veririm.
 

Progr4mm3r

Running in the memes
Mesajlar
382
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
167
Puanları
800
Bir oyunun yapımcısı oyunumu G2A'den alacağınıza torrentleyin diye açıklama yapıp G2A'in kaçak kredi kartı kullanıp oyunun keylerini alan adamların key sattığı yer demişti. Burası G2A'deki fiyatların yarısından bile ucuz. Aynı hikayeye dönüyor sanırım.
 

atilla

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
14
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
22
Puanları
90
Arkadaşlar dikkat edin böyle sitelere sakın ama sakın inanmayın! Bazı facebook gruplarına girerseniz eğer bu gibi sitelerin dolandırıcı olduklarını göreceksiniz aldığınız hesaplar çalıntı hesaplardır ve hiçbir garantisini size veremez bu gibi siteler, evet siz alırsınız fakat aldığınız hesap 1 2 hafta sonra kaybolacaktır. Biraz paraya kıyıp gerçek hesap alın sizin olsun bunun gibi sahte hesaplar ile uğraşmayın.
Not: Tatmin olmayanlara açık konuşayım bir arkadaşım bu gruptan aldı 3 gun sonra hesabı çalındı oyunpazarına bildirdiğinde oyun pazarı arkadaşımı engelledi burda genel durumu anlarsınız burdan almayın sizin başınızada gelmesin.
 

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
414
Puanları
665
Ruh hali
Eskiden minecraft premium üreticisi vardı günlük 1-3 dolar'a kullanbiliyordunuz (Sınırsız hesap üretiyordu) tabi bu hesapların hiçbir güvencesi yok hepsi çalıntı olabilir , yani çalıntı olmasa promo kod satarlardı.
dolandırıcı mı konusuna gelirsek hayır değiller ama hani 10-15 TL param var alamıyorum derseniz buradan alın ama hiçbir güvencesi yok!
Bu arada Bf 4 zaten Orign de 5Dolar (15 Tl) gibi bir fiyata sahip burdan almak oldukça mantıksız.

Ben burdan alırmıyım ?
-Hayır tabi ki çalıntı hesap alacağıma crack indiririm , gta5 derseniz para biriktirip alın , minecraft derseniz güvenceniz yok her an hesap gidebilir.

Burada karar vermek size kalmış ama şurada 3-5 TL verip belkide hiç vermiyorlar size 3-4 katına satıyorlar çeşitli siteler var robinhood namına hesap çalıp bedava dağıtan biraz araştırdıktan sonra bunların hiç birine gerek kalmıyacaktır.
Paranızı çöpe atmanın hiçbir gereği yok.

-İyi forumlar
Battlefield 4 20 Euro gözüküyor?
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition
Origin access diye bir şey var. Her ay 4 Euro vererek oyunu oynayabiliyorsun. Ama dediğin gibi bir şey yok.
 

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
Ahah yeni fark ettim.
Skini değiştirilmeyen Premium Account?
İyi güldüm he...
İnsanları sizin gibi akılsız mı sanıyorsunuz?Ya ayrıca anlamıyorum yetkililer bunu birse nasıl başa sabitler?Para için insanların kandırılmasını göze alıyorlar.
Hem forum yetkililerinin hem de sizin yaptığınız çok ayıp.İnsanları salak yerine koymak sizi hiç mi rahatsız etmiyor?Bence çok büyük bir hata yapıyorsunuz...Eğer ticaret yapmak istiyorsanız dürüst ticaret yapın.
Düzenleme:
Bakın ŞU yazıya.
At this time, MinecraftEdu is the only non-Mojang website that is authorized to sell copies of Minecraft.
İngilizce Bilmeyenler için çevirelim...
Şimdilik, Minecraft-Edu Mojang'ın olmayan tek Minecraft kopylarını satma yetkisine sahip sitedir.
Burada OyunPazarın ya da farklı bir sitenin adı var mı?Yok.
Ya da Şu yazıya bakalım.
Yazıda dört tip Minecraft hesabı olduğu yazılı.
1-Mojang Hesabı (Sadece hesaptır.Minecraft alırken kullanılır)
2-Minecraft Sitesinden Alınan Mojang Hesabı (Minecraftı alsıysanız bir Mojang hesabınız olur)
3-Minecraft -Premium- Hesabı (Minecraft'ın oynanabilir olduğu hesaptır.Skin ve şifre değiştirilebilir.Hatta Kullanıcı adı bile.)
4-Minecraft -Demo- Hesabı (Minecraft'ın demosunu oynayabilirsiniz.Ama Premium hesap değildir.)
Gördüğünüz gibi sizin sattığınız hesaplarla ilgisi bile yok.
"UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMAZ" Bunu unutmayın.
 
Son düzenleme:

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
Mesajlar
584
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
863
Puanları
0
Hacım kusura bakmayın ama
DoFollow üyesinin en son etkinliği:
31 Temmuz 2014 yani en son bu tarihte giriyorsun sonrada reklam atıyorsun ha dolandırıcı değilsen vergi levganı - ys belge nonu verde güvenelim sana bunlar yetersiz kimseden şu an adam akıllı güvenmesini isteme senden .
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
627
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
321
Puanları
890
Ruh hali
Reklamın iyisi kötüsü olmaz durumu sanırım :yıkıl: Sonuçta bu forumda para kazancak :p Bu arada kimse havadan o kadar indirim kapamaz ve olmayan paranın satışı yapılmaz 45 tl gibi bir ucuzluk sahtekarlıtkan öteye gitmez.
 

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
34
Puanları
360
Ruh hali
facebook gruplarında parayı alıpta engel attıkları kişiler gördüm kesinlikle güvenmeyin
 

DragonCrawLs

YASAKLANDI
Mesajlar
81
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
124
Puanları
0
Beyler bir de bu olay ben bu konuyu ''Yanlış yere konu açmak + insan bari bildirim mesajı atmadan önce konunun doğru yere açıldığına bakar'' yazmam sonucu ile başa alındı. Yönetim aklı sıra af edersiniz bizi salak sanıyor galiba ? Yok yok biz özür dilerim idik. Zamanında kendilerine güzel bir ifşa ve patlak verdirttiğim de konumu arşive taşımışlardı. Ha unutmadan zamanın da Burakcan'ın Berk ve NanoSensei'nin arkasından konuştuğunu da hatırlatmamın sakıncası olduğunu sanmıyorum.
 
Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,622
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,759
Puanları
6,720
Herkes yazmış insanlar yorumları okuyup akıllanmıştır böyle sitelerden minecraft alınmayacağını. Ama bir bilgi vermek istiyorum.(Sadece minecraft hesabı için konusacağım*).
Bakın, Minecraft bir ticaret oyunu değildir. Tamam server açarsın para kazanmak istersin ona bir şey demem ama minecraftın arkasından işte premium satmış gibi gözüküp aslında çalıntı şeyi başkasına vermesiyle para kazananlara söylüyorum. Hiç hoş bir şey değil. Günahtır bu yapılan işte bi bakımdan. Siz, onca reklamlar yapıyorsunuz ve insanların gözüne sokuyorsunuz "MİNECRAFT PREMİUM HESABIM VAR GEL ABLA GEL ABİ 15 TL 10 TL İNDİRİM VAR 3 4 TL" diye.(Forum yönetimine demiyorum. Sitenin sahibi olup o reklam başvurusu yapan kişiye diyorum bunu.) Ve bu reklamı gören görmeyen siteye girip "MİNECRAFT ALTIN PAKET 15 TL) felan yazıp insanları kandırmış oluyorsunuz. Diyorsanız eğer"ORAYA YAZDIM ARKADAŞIM 15 TL ALTIN PAKET. ADAM ALTIN PAKETİ ALIYOR BENDE ALTIN PAKETİ VERİYORUM KANDIRMIYORUM NE KANDIRMASI KARDEŞİM." diyorsanız ben o kandırmadan bahsetmiyorum. Siz insanlara premium vermiyorsunuz. "ÇALINTI" premium veriyorsunuz. Şunu da diyebilirsiniz "Kardeşim sen nerden biliyorsun adam belki gerçekten 20 € ye satın aldı premiumu 15 tl ye satıyor hayrına, sevabına." Eğer 20 € ya premiumu aldıysanız bile 15 tl ye satmak mantıksız hele bir de hayrına. Hayrına vermek istiyorsan çekiliş neyin yaparsın.
Bir şey daha söylemek istiyorum. "Helal yoldan gelmeyen para, iyi para değildir, kötü paradır. Elinize sürmenizde iyi değildir,kullanmanızda." Sizin bu şekilde satış yapıp aldığınız paralar da helal para olmuyor. Havadan gelen para oluyor.
__
Ben bunları neye dayanarak söylüyorum onuda yazayım. "MOJANG" zaten kendisi söyledi. "MOJANG dışı hiçbir yerden minecraft almayın." diye.Hatta Notch un bir soruya cevabıda şöyle "Eğer minecraft alacak paranız yoksa crack oynayabilirsiniz."
_
Herkes bas bas bağırıyor diyor zaten. "10 20 TL ye alınan premiumlar zaten bir süre sonra uçup gidiyor paranız boşa gitmiş oluyor." diye.
_______
Bunu ben sırf sadece minecraft için yazdım. Siteyi kötülemek için veya "SİZ DOLANDIRICISINIZ ULAN SİZE GÜVENMİYCEZ" diyip baltalamak için yazmadım.
Benim tavsiyemde hiçbir yerde minecraft satşı yapmayın 10 20 TL ye. Premium isteyen paşa paşa gitsin alsın 20 € ya.
_
 

Üst