antiminecraft
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Acil Yardım Edermisiniz Premium Alırken Hata Veriyo
Hangi kartla kullandıgın bağlı master card işareti olanları deneHayır Hepsi Doğru Kredi Kartı Bilgileri
master kart seçili ve master kart kullanıyorum sıkıntı yokHangi kartla kullandıgın bağlı master card işareti olanları dene
Bankamatik kartları çalışmaz
Mojangdan alYa ayni sorun bendede var 3bucuk aydir minecraft almaya ugrasiom[DOUBLEPOST=1437673478,1437673435][/DOUBLEPOST]Bi yardim edin lutfen cozuminu bilen varmi[DOUBLEPOST=1437673521][/DOUBLEPOST]Modemi resetleyince oluyormu[DOUBLEPOST=1437825950][/DOUBLEPOST]Antiminecraft cözümünü bulabildinmi
Kardeşim haklısın daHotspot Shield
Bunu kullandım.[DOUBLEPOST=1438101019,1438100980][/DOUBLEPOST]
Yok öyle şey, git Kur'an Kursuna, öğren bakalım Allah nasıl yazılıyormuş. Tövbe Tövbe ya.[DOUBLEPOST=1438101063][/DOUBLEPOST]
Olum nerden biliyon, git Kursa'da öğren öyle şey varmıymış?
Tepemin tasını attırma kardeşim, yoksa kötü olur bak ben sana söyleyeyim.Kuran kursu nedir ? Dini illaha birisinden mi öğrenmen gerek , git kurandan öğren dinini . Burada herkes müslüman değil bunuda söyleyeyim.
Emin ol ki, senden önce Kuranı Kerim kursuna gittim.Hotspot Shield
Bunu kullandım.[DOUBLEPOST=1438101019,1438100980][/DOUBLEPOST]
Yok öyle şey, git Kur'an Kursuna, öğren bakalım Allah nasıl yazılıyormuş. Tövbe Tövbe ya.[DOUBLEPOST=1438101063][/DOUBLEPOST]
Olum nerden biliyon, git Kursa'da öğren öyle şey varmıymış?
Hahahaha çok güldüm, ben sinirli değilim kardeş. Şimdi buradan 20-30 cm uzayın. Çünkü Minecraft oynamak istiyorum.Kardeşim haklısın da
Hişt hişt sakin ol,sinirlerine hakim ol,damarlarına savcı ol
Çoluk çocuk doldu forum . @Clapy @tekno 51 ilgilenin biraz forumla bu kim oluyor ya ?Tepemin tasını attırma kardeşim, yoksa kötü olur bak ben sana söyleyeyim.
Bence bana laf atma dostum, seninle vakit geçireceğime, gidip MC oynarım daha iyi. Şimdi, sen git burdan bakayım. Zaten Minecraft oynatmadınız bana.
Şimdi uza git pls. Seninle ilgilenmeyeceğim. Kur'an kursunu bilmiyorsan, yazıklar olsun sana. O kursta, Kur'an öğreniyorsun.