Minecraft Premium Alırken HATA

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bakiyeyi kontrol et ve kartinin yili gecmismi onuda tekrar kontrol edin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talroc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya ayni sorun bendede var 3bucuk aydir minecraft almaya ugrasiom[DOUBLEPOST=1437673478,1437673435][/DOUBLEPOST]Bi yardim edin lutfen cozuminu bilen varmi[DOUBLEPOST=1437673521][/DOUBLEPOST]Modemi resetleyince oluyormu[DOUBLEPOST=1437825950][/DOUBLEPOST]Antiminecraft cözümünü bulabildinmi

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya ayni sorun bendede var 3bucuk aydir minecraft almaya ugrasiom[DOUBLEPOST=1437673478,1437673435][/DOUBLEPOST]Bi yardim edin lutfen cozuminu bilen varmi[DOUBLEPOST=1437673521][/DOUBLEPOST]Modemi resetleyince oluyormu[DOUBLEPOST=1437825950][/DOUBLEPOST]Antiminecraft cözümünü bulabildinmi
Mojangdan al

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Hotspot Shield
Bunu kullandım.[DOUBLEPOST=1438101019,1438100980][/DOUBLEPOST]
Yok öyle şey, git Kur'an Kursuna, öğren bakalım Allah nasıl yazılıyormuş. Tövbe Tövbe ya.[DOUBLEPOST=1438101063][/DOUBLEPOST]
Olum nerden biliyon, git Kursa'da öğren öyle şey varmıymış?
Kardeşim haklısın da
Hişt hişt sakin ol,sinirlerine hakim ol,damarlarına savcı ol

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuran kursu nedir ? Dini illaha birisinden mi öğrenmen gerek , git kurandan öğren dinini . Burada herkes müslüman değil bunuda söyleyeyim.
Tepemin tasını attırma kardeşim, yoksa kötü olur bak ben sana söyleyeyim.
Bence bana laf atma dostum, seninle vakit geçireceğime, gidip MC oynarım daha iyi. Şimdi, sen git burdan bakayım. Zaten Minecraft oynatmadınız bana.

Şimdi uza git pls. Seninle ilgilenmeyeceğim. Kur'an kursunu bilmiyorsan, yazıklar olsun sana. O kursta, Kur'an öğreniyorsun.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Hotspot Shield
Bunu kullandım.[DOUBLEPOST=1438101019,1438100980][/DOUBLEPOST]
Yok öyle şey, git Kur'an Kursuna, öğren bakalım Allah nasıl yazılıyormuş. Tövbe Tövbe ya.[DOUBLEPOST=1438101063][/DOUBLEPOST]
Olum nerden biliyon, git Kursa'da öğren öyle şey varmıymış?
Emin ol ki, senden önce Kuranı Kerim kursuna gittim.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Tepemin tasını attırma kardeşim, yoksa kötü olur bak ben sana söyleyeyim.
Bence bana laf atma dostum, seninle vakit geçireceğime, gidip MC oynarım daha iyi. Şimdi, sen git burdan bakayım. Zaten Minecraft oynatmadınız bana.

Şimdi uza git pls. Seninle ilgilenmeyeceğim. Kur'an kursunu bilmiyorsan, yazıklar olsun sana. O kursta, Kur'an öğreniyorsun.
Çoluk çocuk doldu forum . @Clapy @tekno 51 ilgilenin biraz forumla bu kim oluyor ya ?
Edit: @Hsbas