Minecraft Premium Alırken Sorun??HELPP:(

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abiler sorunum şu elimde kredi kartım var bakiyesi 100 ü geçkin 59 lira çekicek tmm bu günkü hesaba göre bütün bilgiler tamam ama şu postal zip codeden emin değilim oraya posta kodunu girdim yolladım ve bi hata aldım Visa kartım var hata aynen şöyle belki resim atarım kart bilgileri tamam dediğim gibi bi postal zip code ne yazcam emin değilim orayada posta kodu yazdım dediğim gibi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

hatam bu işte :/ peki ya PAYPAL kullanıyım diyorum onun içnide sorularım olucak bilenler cevaplarsa sevinirim kullananlar vb.
Soru1: Paypal ilk kayıtta ücret alıyomu alıyosa geri ödüyomu mesela kartın doğruluğun için 2 tl çeker geri yatırır gibisinden
Soru2: Sadece tek defa minecraft almak için kullanmak istiyorum kullandıktan sonra kartı komple sistemden silmenin hesabıda olur bi yolu varmı varsa anlatırmısınız
Soru3: PEKİ YA PAYPAL İLE ALIRSAM SORUN YAŞARMIYIM?aynı sorun farklı alanlar bilenler duyanlar bi yardımcı olursa sevinirim. ty.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap2: Paypaldan aldığında minecraftı kredi kartı bilgilerini silebiliyorsun.Silmek için bir yer var diye biliyorum
Cevap3: Paypal En Güvenilir Sitedir hiçbir sorun yaşamazsın eğer olduda bir sorun yaşarsan Mojang'a yada Paypala Ulaşman Gerekebilir. Ama Korkacak Durum Yok Paypal Kesinlikle Sorun Çıkarmaz*.
___
Posta koduna ne yazdığını öğrenebilir miyim ?
Yaşadığın Şehrin Posta Kodunu Yazdın Değil mi ?

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşadığım şehir konya /çumra posta kodu ise 42500
ve teşekkürler bi şubeden kayıtlı posta kodunu sorguluycam belki farklı bir şey geçiyodur olmadı paypal dan alcam tek defalık

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşadığım şehir konya /çumra posta kodu ise 42500
Ozaman sanırım posta koduyla alakası olmaması gerekiyor.
Zaten kredi kartı bilgileri ve posta kodu dışında başka yerlere yazdığın şeyler (örn: Adınız,Şehir felan) onlar rastgelede yazsan kabul ediyor.