Minecraft Premium Almaya karar verdim.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı 3 yıldır korsan olarak oynuyorum. Minecraft'ta skin diye bir şey ilk çıktığında yoktu.O yüzden korsanla idare etmiştim.Çıktıktan birkaç ay sonra Skin yapılmaya başlamış bu yüzden Premium satışlarda artış başlamıştı. Alıcaktım ama sonra başkasının adıyla girince Skinle girebildiğini de öğrendim.Bu yüzden uzun zamandır korsan ve başkasının adıyla giriyorum Minecraft'a. Artık çoğu Server Premium olduğu için yine almaya yeltendim.Tam alıcakken yabancı bir forumda birisi kendi hesabını verdi ve ilk kapan ben oldum.Uzun zamandır onla girdim.Ama birçok sıkıntı vardı.Hesaba benim dışımda kişilerde giriyordu ve 1 ay geçmeden hesabın şifresi değiştirilmiş.O yüzden giremedim.Ardından Premium çekilişlerine katıldım. Build yada beğeni çekilişleri.Bende bir build yaptım.2 hafta sürdü.Çekilişi kazandım.Ama hiçbir gift code gibi bir şey gelmedi.Ardından çekilişin sadece bir yalan olduğunu öğrendim.Ve tüm emeklerim boşa gitti.Sonra bazı sitelerin paylaşım sonucu Premium dağıttığını öğrendim buda yalan çıktı.En sonunda da almaya karar verdim.Akşam gibi alıcağım. Bunu buraya yazma sebebim ise Premium'a para ödemeden almaya çalışanların boşuna uğraşmamaları.Çünkü sadece vakit kaybı.​

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ucuz.Yeni çıkan bir Playstation oyunu 177 lira oluyor.Tabi kişiden kişiye değişir bu.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi oyunun 177 tl olmasıda çok saçma,Alt tarafı bir oyun,Adam o parayla kendine fayda edecek şeyler yapar daha iyi.

T4yl4n

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alt tarafı bir oyun? Bunu sen öyle düşünüyorsun adam onu bir tıkla yapmıyor. :sırıtmak:
Emek sarfediyor bu işe.Korsana karşıyız.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alt tarafı bir oyun? Bunu sen öyle düşünüyorsun adam onu tık tıkla yapmıyor. :sırıtmak:
Emek sarfediyor bu işe.Korsana karşıyız.
Bende tık tıkla yapılmadığını biliyorum,Game maker dan basit oyunlar yapmışlığım var,Sadece yön tuşlarını ayarlamak için bile ne kadar uğraşdığımı hatırlıyorum ama 177 tl ne demek biliyormusun,O parayla oyun alıcağıma kendimi bilgisayar bilimi konusunda geliştiricek yatırımlar yaparım daha iyi.

T4yl4n

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapamazsın ama.Adam emeğinin sonucunu istiyor madem oynayacaksın emeğimin karşılığını ver diyor.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amerika'da daha ucuz aslında yeni çıkan bir oyun başta 59 dolar oluyor.Buda yaklaşık 110 TL.Oyun birkaç hafta geçtikten sonra 15 Dolar'a kadar ucuzluyor.

BooM3455

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynen ya almak istiyorum ama şu anda korsanım hikayem arkadaşınki gibi ama mineshafteri keşfettim ordan minecraft launcheri indirdim kendine beleş skin yapabiliyorsun ayrıca 1.6.2 yede premiun olmadan girebiliyorsun bircon hamachi yada bukkit servere girip eglenirsin ama preminum hesap olmak ayrı bir şey premium serverler cok eglenceli fakat ben giremiyorum üzülüyorum elde olan bişe deil en yakın zamanda almayı düşünüyorum ama sormak istedim alsam mı ? almasam mı ?

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
aynen ya almak istiyorum ama şu anda korsanım hikayem arkadaşınki gibi ama mineshafteri keşfettim ordan minecraft launcheri indirdim kendine beleş skin yapabiliyorsun ayrıca 1.6.2 yede premiun olmadan girebiliyorsun bircon hamachi yada bukkit servere girip eglenirsin ama preminum hesap olmak ayrı bir şey premium serverler cok eglenceli fakat ben giremiyorum üzülüyorum elde olan bişe deil en yakın zamanda almayı düşünüyorum ama sormak istedim alsam mı ? almasam mı ?

al buarada mineshafter hikaye (ben kullanıyorum ama)
1- skini sadece minesahfterler görür diğerleri seni steve görür
premiumlara giremessen swlere
daha çok var anlatmayım şimdi :D

BooM3455

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
al buarada mineshafter hikaye (ben kullanıyorum ama)
1- skini sadece minesahfterler görür diğerleri seni steve görür
premiumlara giremessen swlere
daha çok var anlatmayım şimdi :sırıtmak:

katılıyorum sana :D mineshafter dan girmeyenler skinimi göremiyor saten 1 onun için 2 premium serverlere girebilmek için premium almayı düşünüyorum sence alsam mı ? almasam mı ?:huuh: