Minecraft Premium Almayı Düsünüyorum

emkaan123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft premium almayı düşünyorum fiyatını ve faydalarını söylerseniz sevinirm

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Alcaksan elini çabuk tut 50 tl olan oyun yakında 100 tl olacakmış al derim özelliği baya var.

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ayrıca premium serverler süper ötesi alırsan bir ara 2 miz girelim :sırıtmak:

O da imkansız. :)

Premium sunucuların süper ötesi olduklarını ben de biliyorum. Ama bildiğin bir premium hesabı varsa (tanıdığının, arkadaşının) bana ödünç verirsen oynarız. Ve bende bu tadı tatmış olurum :)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğe saygı göstermek lazım dua edelim yakalanmıyoruz cezası çok ağır.3 ay önce kardeşim wwe 12 aldım üstünde yazanları görseniz korsana hayır derdiniz :)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özetliyeyim
  • Lisans başına 10 Bin TL'den 150 Bin TL'ye kadar para cezası.
  • 2 yıldan 6 yıla kadar, para cezasına çevrilmeksizin hapis.
  • 3 yıla kadar meslekten men cezası.
  • Lisanssız yazılımların yüklenmiş olduğu bilgisayar donanımlarına el konulması.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emeğe saygı göstermek lazım dua edelim yakalanmıyoruz cezası çok ağır.3 ay önce kardeşim wwe 12 aldım üstünde yazanları görseniz korsana hayır derdiniz :)

Cezası ağırsa ilk önce "Cracked Launcher"i bulan, keşfeden, yapan, kodlayanlara sorsunlar: "Neden yaptın?" Aldıkları cevap: "Para lazım abi :(" Ondan sonra bize sorsunlar: "Neden kullandın?" Biz de deriz ki :"Para yoktu almayı unutmuşum." :p

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cezası ağırsa ilk önce "Cracked Launcher"i bulan, keşfeden, yapan, kodlayanlara sorsunlar: "Neden yaptın?" Aldıkları cevap: "Para lazım abi :(" Ondan sonra bize sorsunlar: "Neden kullandın?" Biz de deriz ki :"Para yoktu almayı unutmuşum." :p

Ve beyin koşarak damdan atlar.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özetliyeyim
  • Lisans başına 10 Bin TL'den 150 Bin TL'ye kadar para cezası.
  • 2 yıldan 6 yıla kadar, para cezasına çevrilmeksizin hapis.
  • 3 yıla kadar meslekten men cezası.
  • Lisanssız yazılımların yüklenmiş olduğu bilgisayar donanımlarına el konulması.
notch crackli minecraft oynamamıza izin veriyor :)