Minecraft Premium Eposta Değiştiremiyorum?

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün 2. el bir premium aldım ve güvenlik sorularını vs. değiştirdim ama epostamı değiştirmeye çalışınca "Error! Request denied. To get help with changing your e-mail address visit our
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. When contacting customer support, make sure that you include your game purchase transaction ID.
" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Hesabın ikinci el olduğu sistem tarafından anlaşılmış. Tabii ki onlar bu hesap için "ele geçirilmiş" muamelesi yapmak durumunda, dolayısıyla e posta adresi değiştirmenize izin vermiyorlar. Hesabın "transaction ID"sini biliyorsanız, Mojang e posta değiştirme konusunda size yardımcı olabilir fakat bu ID'yi sadece hesabın ilk sahibi bilebilir.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Güvenlik sorularının yanıtlarını biliyorsanız, evet.

semihgrz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kardeşim bende güvenlik sorularına erişebiliyorum fakat aynı hatayı alıyorum 2. el satıcısı bana 1 ah sonra tekrar denememi söyledi diyor ki e posta adresi 30 gün içinde 1 kez değiştirilebilir bende direkt hata veriyor baya araştırdım bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim

rdaxo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim bende güvenlik sorularına erişebiliyorum fakat aynı hatayı alıyorum 2. el satıcısı bana 1 ah sonra tekrar denememi söyledi diyor ki e posta adresi 30 gün içinde 1 kez değiştirilebilir bende direkt hata veriyor baya araştırdım bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim
1 ay sonra değiştirebildin mi