Minecraft Premium Güvenlimidir

DemonSSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar benim sorum şu Minecraft premium almak güvenlimidir ve verdiğimiz kredi kartı numarası ve o diğer şeyler ile hesabımızdan para çalınırmı böyle şeyleri daha önce yaşayan varmi güvenilirmi yoksa çalınma riski varmı söylerseniz sevinirim

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bende zaten istiyorum fakat babam güvensiz diyor o yüzden :(
benim de ebeveynlerim aynı şeyi söylüyor.
12 ay taksitle steama 100 dolar çekmistim fakat faturayı direk yansitmisti tabi peder görünce bayağı kızdı.
tabi bu olay playstore da yaşandı.
internet hayatı böyle.
fakat minecraft.net aşırı güvenlidir.

DemonSSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim de ebeveynlerim aynı şeyi söylüyor.
12 ay taksitle steama 100 dolar çekmistim fakat faturayı direk yansitmisti tabi peder görünce bayağı kızdı.
tabi bu olay playstore da yaşandı.
internet hayatı böyle.
fakat minecraft.net aşırı güvenlidir.
teşekkürler

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende 3 adet premium hesap var 55,58,57 liraya aldım sebebsiz yere birini suspendlemişler ama diğerleri sorunsuz çalışıyor.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kredi kartından para çekilirse microsoft çepenkleri kapatır. (120.000 kullanıcıdan aynı zamanda çekilir hehalde)

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
git kredi kartından 70-80 lira çek ptt'den ininal kart al 5 lira zaten. sonra yükle işte ne kadar ediyosa şuanda minecraft ve ininal kartın bilgilerini gir. Site güvenilirliğinden değilde pc'ndeki kötü yazılım olma ihtimaline karşı. Temizinden almış olursun. Şahsen ben direkt kredi kartıyla alış-veriş yapmaktan korkuyorum. Belli olmaz pcde her şey olabilir.

Edit: ininal kart hiçbir bilgi verilmeden (18 yaş altı kabul ederler) ptt'de "abi ben ininal kart alcam" diyip 5 lira uzatmakla bitiyor olay eve gelincede aktif ediyosun falan filan