Minecraft Premium Hatası

Akep344

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sıkıntım var. Yaklaşık 2-3 hafta önce Minecraft Premium Hesap aldım ve düne kadar yani 20/01/2016 ya kadar sağlıklı bir şey oynayabiliyordum. Ama dün akşam saatlerdinde oyuna gireyim dedim ve Play Demo hatasını gördüm o kadar araştırma yapmama rağmen çözüm bulamadım. Mojang'a mail bile attım onlarda Demo hesabınız diyor ama Kredi Kartımdan 64,80 kuruş para çekilmişti. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz.?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun,büyük ihtimal ile kendi sitesinden almadığın için kapandı.

Üstüne bir bardak soğuk su iç.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konuda minecraft destek hattına bağlanmaktan başka yapacağın bir şey yok, kredi kartından o kadar para çekildiyse makbuzu, ekstresi vb. bunlardan biri olmalı.Destek hattına onu göster.

Akep344

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Nasıl doğrulayacağımı yardım eder misiniz? Bütün launcher den giriş yapmayı denedim. Bir kez daha mail attım ama geri dönmediler

Akep344

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş minecraft.net adlı siteden aldım kendi sitesi 20 gün oynayıp 20 gün sonra nasıl Hesabı demo yapıyor? Valla gerekirse bankaya dilekçe yazar o harcamayı iptal ettirir kredi kartıma geri yatırtırım. 2 defa mail attım 2 sindede üzgünüz diyorlar. İşte bugun gelen cevap:

Josefin O. replied:

Hi Abdullah,

I'm sorry to hear that you're unable to play the full game. When only the demo mode is accessible, this usually means that you're logging in with a Mojang account that does not contain a paid copy of Minecraft.

If you haven't yet, please visit
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
for a list of possible solutions.

If you're certain that you're using the correct login information, please provide the email address you're trying to log in with, as well as your transaction ID. For information on how to locate your transaction ID, or recover it if you no longer have it, visit
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.

Best regards,

Josefin O.
Mojang Support