byenilmez16
Super Striker
- En iyi cevaplar
- 0
Olabilir. Bazen tüm bilgileri doğru versen bile yine de hata çıkabiliyor. Farklı bir zamanda tekrar dene. Posta kodu vs. gibi olaylara dikkat et. Mesela ben Eskişehirliyim Eskişehirde yaşıyorum. Posta kodunu 2600 olarak biliyordum. Yanlış diyordu. Meğerse 26000 olacakmış. Gibi.Doğrulayamamışsın derken girdiğim bütün bilgiler doğru karttaki bakiye yeterli posta kodundan falan mı sıkıntı çıkıyor acaba?
Önerin için teşekkürler eğer bir süre daha yapamazsam başka sitelerden gift code alacağım.Her şeyi yaptığına rağmen sorun devam ederse başka bir yerden alabilirsin güvenilebilir bir site olursa oradan al derim sana
Örn:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Fiyat Sürekli değişmekte bunu nedeni ise
Yeni stok eklenirken güncel Euro veya Dolar kuruna göre hesaplama yapılıp ürün güncel fiyattan stoğa eklenir o nedenle stok ekleme işleminden sonra fiyatlarda artma veya düşme olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.
Tavsiye etmem başka sitelerden almanı. Ya çalıntı hesap veriyorlar, ya da sadece "bir süre" çalışan gift codelar veriyorlar. Düzgün verenler de oluyor tabii, ancak oradaki gift codelardan aldığın hesaplar bir süre sonra yasaklanıyor Mojang tarafından. Yasak bir şey çünkü bu. Sana tavsiyem şu ; Çok güvendiğin birine ver parayı, o alsın her şeyini sana versin. Gift code şeklinde falan mesela.Önerin için teşekkürler eğer bir süre daha yapamazsam başka sitelerden gift code alacağım.
Evet ininal kart ile satın alıyorum fakat maximum kart ile denediğimde de aynı hatayı almıştım.İninal Kartlamı Satın Alıyorsun ?
Sana Çözümü Öğretiyeyim Kartını Paypal Hesabına Bağla Ve Hesap Birimini Standart € Olarak Ayarlıyacaksın Karttaki Paran TL Oldugu İçin Satın Alım İşlemi Gerçekleşmiyor.Evet ininal kart ile satın alıyorum fakat maximum kart ile denediğimde de aynı hatayı almıştım.
Teşekkürler deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1437246288,1437245126][/DOUBLEPOST]Çok teşekkürler @Reloven sayende premium hesabımı satın aldım.Sana Çözümü Öğretiyeyim Kartını Paypal Hesabına Bağla Ve Hesap Birimini Standart € Olarak Ayarlıyacaksın Karttaki Paran TL Oldugu İçin Satın Alım İşlemi Gerçekleşmiyor.
Önemli DegilTeşekkürler deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1437246288,1437245126][/DOUBLEPOST]Çok teşekkürler @Reloven sayende premium hesabımı satın aldım.
Aha Foruma Gelmiş Bir Çocuk Daha.Allah Bilir Kaç Lapüslü Fekşın Sunucusu Kurup Oynayıp Tonlarca Küfür EttinNasıl tlden euro ya çevircem... Acil Yardım....