Minecraft Premium Hesap Alamıyorum

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Premium hesabımı satın aldım. "An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again" hatası alan kredi kartını paypal hesabına bağlayıp para birimini € olarak seçip kendine premium hesap satın alabilir.

@Reloven'e teşekkürler

Son düzenleme:

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Doğrulayamamışsın derken girdiğim bütün bilgiler doğru karttaki bakiye yeterli posta kodundan falan mı sıkıntı çıkıyor acaba?

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Doğrulayamamışsın derken girdiğim bütün bilgiler doğru karttaki bakiye yeterli posta kodundan falan mı sıkıntı çıkıyor acaba?
Olabilir. Bazen tüm bilgileri doğru versen bile yine de hata çıkabiliyor. Farklı bir zamanda tekrar dene. Posta kodu vs. gibi olaylara dikkat et. Mesela ben Eskişehirliyim Eskişehirde yaşıyorum. Posta kodunu 2600 olarak biliyordum. Yanlış diyordu. Meğerse 26000 olacakmış. Gibi.

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Posta kodunu 16000 olarak giriyorum olmuyor farklı illerin posta kodlarını denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam gerek hiçbir fikrim yok.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Her şeyi yaptığına rağmen sorun devam ederse başka bir yerden alabilirsin güvenilebilir bir site olursa oradan al derim sana
Örn:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fiyat Sürekli değişmekte bunu nedeni ise
Yeni stok eklenirken güncel Euro veya Dolar kuruna göre hesaplama yapılıp ürün güncel fiyattan stoğa eklenir o nedenle stok ekleme işleminden sonra fiyatlarda artma veya düşme olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Her şeyi yaptığına rağmen sorun devam ederse başka bir yerden alabilirsin güvenilebilir bir site olursa oradan al derim sana
Örn:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fiyat Sürekli değişmekte bunu nedeni ise
Yeni stok eklenirken güncel Euro veya Dolar kuruna göre hesaplama yapılıp ürün güncel fiyattan stoğa eklenir o nedenle stok ekleme işleminden sonra fiyatlarda artma veya düşme olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.
Önerin için teşekkürler eğer bir süre daha yapamazsam başka sitelerden gift code alacağım.

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Önerin için teşekkürler eğer bir süre daha yapamazsam başka sitelerden gift code alacağım.
Tavsiye etmem başka sitelerden almanı. Ya çalıntı hesap veriyorlar, ya da sadece "bir süre" çalışan gift codelar veriyorlar. Düzgün verenler de oluyor tabii, ancak oradaki gift codelardan aldığın hesaplar bir süre sonra yasaklanıyor Mojang tarafından. Yasak bir şey çünkü bu. Sana tavsiyem şu ; Çok güvendiğin birine ver parayı, o alsın her şeyini sana versin. Gift code şeklinde falan mesela.

R

Reloven

Ziyaretçi
Evet ininal kart ile satın alıyorum fakat maximum kart ile denediğimde de aynı hatayı almıştım.
Sana Çözümü Öğretiyeyim Kartını Paypal Hesabına Bağla Ve Hesap Birimini Standart € Olarak Ayarlıyacaksın Karttaki Paran TL Oldugu İçin Satın Alım İşlemi Gerçekleşmiyor.