Minecraft premium hesap kiralamak

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben artık eskisi kadar hevesli değilim bu oyuna ve başkalarının da premium sunucularda oynamasını istiyorum. (Az da para kazanmak fena olmaz hani) ancak bazılarının aileleri kredi kartı ile orjinal minecraft hesabı almalarına izin vermiyor veya bir oyuna 60 lira verecek kadar bütçeleri olmayabilir. Ben de zaten oynamıyorum başkaları oynasın diyerekten hesabımı kira usulünde başkalarına vermeyi düşündüm. Aylık 10 lira gibi bir fiyattan kiralarsam çoğu kişinin alabileceği bir fiyat olacağını düşündüm gerekirse ayrı bir sitede pazarlamasını da yapabilirim. Ancak bunun uygun olup olmadığını bilmiyorum sizlere danışıyım dedim. Uygun mu sizce ?

@zombiespaceman1 @KadirBerk (ne az kişi tanıyomuşum la ._.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
İyi Fikir Ama Forumda Satış Yasak Olduğu İçin Hoş Karşılanmayabilir.

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın yeni Kullanıcı Sözleşmesini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Oyundan para kazanamazsın (sunucu sahibi olup sadece kozmetikten ibaret olan Premium satmadığın sürece) yoksa hesabın Bay Tahtalı tarafından Tahtalıköy'e gönderilir. En iyi yapabileceğin şey hesabını öylece bırakmaktır.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Madem hesabından para kazanamıyorsun bari bir iyilik yapıp bana verebilirsin :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen Hesabı Kiralıyacaksın Sonra Bir Bakacaksın Tüm Premium Sunuculardan Ban Yemiş :)

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın yeni Kullanıcı Sözleşmesini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Oyundan para kazanamazsın (sunucu sahibi olup sadece kozmetikten ibaret olan Premium satmadığın sürece) yoksa hesabın Bay Tahtalı tarafından Tahtalıköy'e gönderilir. En iyi yapabileceğin şey hesabını öylece bırakmaktır.
Benim bildiğim kadarıyla o sunucularda satılan viplikler ile ilgili premiumlar ile ilgili değil
Sen Hesabı Kiralıyacaksın Sonra Bir Bakacaksın Tüm Premium Sunuculardan Ban Yemiş :)
zaten oynamıyorum kiralayanlar düşünsün
İyi Fikir Ama Forumda Satış Yasak Olduğu İçin Hoş Karşılanmayabilir.
Ayrı bir site açarım site tanıtımını yaparım

umut_

En iyi cevaplar
0
zaten oynamıyorum kiralayanlar düşünsün
Banlı Bir Hesabı Nasıl Kiraya Vereceksin Adamlar Sadece O Sunucularda Oynamak İçin Pre Alıyorlar Gerçi Kiralık Preyide İlk Defa Senden Duyuyorum :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mojang in sozlesmesine gore para kazanamassin diye birsey yok oyuncu lari ustun tutamassin diyor yani vip item vs satamassin diyotum oyuncular esit olacak dio mesela giris icin para alabilirsin dio ama oyundaki belli bi alana girmek icin para alamassin dio :D mal la bu mojang :D nasil denetliycekler cok merak ediyorum :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banlı Bir Hesabı Nasıl Kiraya Vereceksin Adamlar Sadece O Sunucularda Oynamak İçin Pre Alıyorlar Gerçi Kiralık Preyide İlk Defa Senden Duyuyorum :D
Dünyada sadece 1 tane premium sunucu yokki istediğinde oynar
Premium = VIP *facepalm*
İngiliz sunucularda oynarsan ne demek istediğimi farkedersin.
VIP'nin bu konuyla uzaktan yakından alakası yok beni anlamadın sanırım

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mcsg - Hypixel - Mineplex Gibi Sunucularda Ban Yemiş Bir Hesaba Premium Demek Bile Yanlış :p
Adam hayatında hiç premium serverde oynamamış üstüne kiralamak için para ödemiş ve gidip bir sunucuda kendini banlatacak tamam belki son gün yapabilir ama bu kadar art niyetli olmayın lütfen.

umut_

En iyi cevaplar
0
Adam hayatında hiç premium serverde oynamamış üstüne kiralamak için para ödemiş ve gidip bir sunucuda kendini banlatacak tamam belki son gün yapabilir ama bu kadar art niyetli olmayın lütfen.
Sen Kendini Çakal Sanıyorsun Demekki :) Adam Gidipte Küfür Etmeyecek Beni Banlayın Beni Banlayın Demeyecek Sadece Bir Hile Açacak Ve Premiuma Yazık Olacak Gerçi Hangi Akıllı Şahıs Premium Kiralarki :p