[minecraft premium hesap] [sadece 10 tl]

gerçekten premium mu ?

• evet

Kullanılan: 8 47.1%
  • hayır

Kullanılan: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

shadow.qw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar . Bu forumda veya başka sitelerde minecraft ücretsiz premium saçmalıkları dolaşıyor . bu devirde kimse kimseye bedavaya bi şey vermez açıkcası . normal fiyatı 50 tl olan minecraft premium hesabı sadece 10 tl ye satıyorum . şimdi akla gelecek ilk soru bu adam niye böyle bir şey yapsın ? şöyle ki hesapların kötü bi yanı var hesaplar ikinci el . yani nick'i değiştiremiyorsunuz . ama bunun yanında tamamen premium . hiçbir kuşkunuz olmasın . iletişim için bana direkt mesaj atın . (forumdan) bu konuya bir anket ekliyorum memnun kalanlar oy versinler . bunun şaka olmadığı anlaşılsın :)

şimdiden iyi eğlenceler . shadow.qw

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Şimdi Ben Kredi Kartı İle Orjinal Sitesinden Alıcam Yalnız Euro Yerine TL'den de Çekiyorlarmı ???

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimseye güvenenmem ben sadece orjinal sitesinden alırım.
En yakın zamanda almayı planlıyorum... (Kimse Minecraft'tı premium olarak 10 tl den satmaz)
Bu konularda Dikkatli Olmanızı Öneririm

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
shadow.qw ilk olarak bikere 2. el diyelim 10 TL ye satıyorsun belki birçok serverde o hesapla ban yedin, MineZ, Ozone Project Ares, çoğu kişi zaten serverlere girmek için alıyor kısaca en güvenlisi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kutay1316

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve ayrıca sana para verip aldıktan sonra şifreyi değiştiremeyeceğimiz için sanki ortakmışız gibi kullanacağız

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallahi ben de böyle şeylere güvenemedim. Sırf Minecraft için ininal aldım. Başka sitelerde de satıyorlardı banka havalesiyle mi ne. Yanlış anlama sadece seni demiyorum genel diyorum. Gidip minecraft.net'ten aldım. Gayette rahatım. KaanKTL id de :D

jeok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben alıcam ama skype den bi kaç mcs serverine girip gösterilir ona göre elden alicam face link ver alicam kesin