Minecraft Premium Hesap ve Ücretsiz Hesap Arasındaki Fark?

ddyankee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premıum almak istiyorum ama ikisini arasındaki farkı bulamadım.Fark sadece paralı serverlara girmek mi ??

forte

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Notch korsana izin veriyor ama premium gerçekten çok kaliteli sunuculara erişim hakkı veriyor ve oyunu yapan kişilere desteğeni göstermiş oluyorsun

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premıum almak istiyorum ama ikisini arasındaki farkı bulamadım.Fark sadece paralı serverlara girmek mi ??

Minecraft premium alirsan skin değiştirebilirsin + Minecraft'in en kaliteli serverlerine girebilirsin

NOT:
Kesinlikle Mojang'in kendi sitesinden al 50 TL verip kendi hesabin olsun başkalarindan alma

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Premium. Bikauz £#${ dı kırek. (Eskiden ben de crack'liydim ama parasıyla oynayınca tadı daha iyi çıkıyor.)

Minecraft162

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skin Değiştirebiliyorsun Snapshot Oynıyabiliyorsun
Ben crack kullanıyorum ama skinimde var snapshotumda.Premium olunca WİP modlarını ve kaynak paketlerini kullanıyorsun.Yani çok fark yok ama şimdi Gift Code Generator denilen şey çıktı.Bu program para vermeden Premium olmanı sağlıyor.Ama ben size bu programı önermiyorum çünkü Notch buna izin vermez.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben crack kullanıyorum ama skinimde var snapshotumda.Premium olunca WİP modlarını ve kaynak paketlerini kullanıyorsun.Yani çok fark yok ama şimdi Gift Code Generator denilen şey çıktı.Bu program para vermeden Premium olmanı sağlıyor.Ama ben size bu programı önermiyorum çünkü Notch buna izin vermez.
Mineshafter Kullanıyorsundur Öyle Sadece Skinini Mineshafter Kullananlar Görebilir Crackler Ve Premiumlar Göremez

߃a§0a¥

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
PREMİUM MİNECRAFT ALIRSAN MCSG GİBİ SERVERLERE GİREBİLİRSİN BENİMKİ PREMİUM DEĞİL PEK SERVER BİLMİYORUM :D AMA MCSG GÜZELDİR :D DAHADA BAŞKA BİR ŞEYE GEREK YOK BENCE MCSG YETER ALIRSAN :p