Minecraft Premium Hesap

ColdFish28

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Konuda Sizin Eski Veya Kullanmadığınız Premium Hesabınız Varmı(skini değişmesi filan farketmez pre serverlara girse yeter)Diye Sormak İstedim.Nedeni İse Çok Uzun Zamandır Minecraft Oynarım Fakat Hep Crackli Oynadım ve Crackli Serverlarda Can Çekiştim İçimde Hep Bir Premium İsteği Oluştuğundan Bende Premium Almak İçin Babamdan Para İstedim Fakat Maalesef İzin Vermedi(''ALMAYACAKSIN OYUNA PARA MI VERECEKSİN KOCAMAN ADAM OLDUN'' dedi.Ik Mık Etsemde Bir Kere Hayır Derse Hayırdır.)Bu nedenle Arkadaşlar Sizlere Bir Sormak İstedim Gerçekten Şu Minecraftı Bir de Premiumlu Oynamak İstiyorum Onlarca Premium Çekilişine Katıldım Kiminde Çook Açık Ara Kaybettim Kiminde Bir Sayıyla Fakat Ne Yapalım İnşallah Birinizde Vardır.
İyi günler arkadaşlar.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam bir tane var skin falan yok sadece premium sunuculara girebilirsin. Şifresini ve e-mail'ini vereceğim skype ekliyorum bekle.

Son düzenleme:

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternet üzerinden bir tane bulabilirsin sanırsam. Çoğu kişi aynı durumda hangi birisine yetişsinler.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben 1 sene önce 3 kişi premium hesap paylaşıyorduk "çalan [sansür]" yeminiyle şifresini değiştirmeden skin değiştirerek kullanıyorduk. Ancak bir gün birisi değiştirdi ve herkes "ben değiştirmedim" dedi. Ayrıca yanlış devirde doğmuşsun. Bu devirde böyle cömert insanları görmek imkansız, ayrıca şifreyi değiştirmemi "yalan" olarak görmek kolay. Çünkü devir böyle.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben 1 sene önce 3 kişi premium hesap paylaşıyorduk "çalan [sansür]" yeminiyle şifresini değiştirmeden skin değiştirerek kullanıyorduk. Ancak bir gün birisi değiştirdi ve herkes "ben değiştirmedim" dedi. Ayrıca yanlış devirde doğmuşsun. Bu devirde böyle cömert insanları görmek imkansız, ayrıca şifreyi değiştirmemi "yalan" olarak görmek kolay. Çünkü devir böyle.
Açıkcası ben senin de birine gelip 60 TL vereceğini sanmıyorum. Zengin değilsen tabii.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sen bu yazıyı çok yanlış anlamışsın.Ben genel olarak dedim. "A kişisi birine karşılıksız premium verir b kişisi vermez c kişisi verir d kişisi vermez." olarak bu yazıyı yazmadım :)
Hayır, demek istediğim genel olarak o fiyata sahip bir oyunu vermek kolay değil. Cömertlikle falan alakası yok yani. Anlaşılmadım sanırım.

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi minecraft ıty den almak bu siteyi görmeden önce 1 kez dolandırıldım siteyi mahkemeye verecektim babam mc ye para verdiğimi duyarsa beni keserdi her neyse şimdi aldım gayet de güzel oynuyom kendi şifrem kendi e mail hesabım her şey güzel minecraft skin search e bağlı kalmamak kadar güzel bir şey yol

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-GTA-BF-

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalan mı söylediğimi sanıyorsun 3 haneli şifre giriş kodu , hotmail adresim ve 25 haneli ana şifrem hepsini değiştirdim ?

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-GTA-BF-