Minecraft premium mobilden alınıyo mu ? Ve inial kart nedir ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Peki birde bir kuzenim var oda duymuş 10 yaşında daha diyo ki bende alıcam birihtircem alcam bende bende diyo sizce alır mı ?
5 Yaşındaki bir çocuk bile alabilir, bu illa ki Innial kart ile yapılacak bir şey değil. Ailenizden birinin elbet kredi kartı vardır ve oradan Innial kart gibi sanal bir kart oluşturup kendi bakiyesinden bir miktar parayı sanal karta atabilir ve bunu harcayabilir. Innial kart almak için 12 yaş ve üstü olmak gerek bunun dışında başka bir türlü yapamaz.

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
inial cart 30 tl 5 tl inial için 25 tl ilk card parası[DOUBLEPOST=1408228033,1408227992][/DOUBLEPOST]
kaç yaşındasın yaa benimki 12[DOUBLEPOST=1408228068][/DOUBLEPOST]
bide inial card için kayıt mayıt olayı falan baştan sona step step anlatır mısın ?
Senin yalanın yüzünden banlandım hani 13 yaşındaydın?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 Yaşındaki bir çocuk bile alabilir, bu illa ki Innial kart ile yapılacak bir şey değil. Ailenizden birinin elbet kredi kartı vardır ve oradan Innial kart gibi sanal bir kart oluşturup kendi bakiyesinden bir miktar parayı sanal karta atabilir ve bunu harcayabilir. Innial kart almak için 12 yaş ve üstü olmak gerek bunun dışında başka bir türlü yapamaz.
hani 5 yaşındaki çocuklar alabilirdi ? 12 yaş ve üstü dedin de kafamı karıştırdın[DOUBLEPOST=1408295494,1408295456][/DOUBLEPOST]
Senin yalanın yüzünden banlandım hani 13 yaşındaydın?
13 demedim ki hiçbir zaman ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne oldu sustunmu ?
Konu nere yav çıldırtma adamı ben bu konuyu diyorum kardeş konunun dışına çıkma yoksa bu işin sonu kötü olacak. Konunun dışındaki konularla ugrasıp gelipte diger konuyu burda şikayet edemezsin hakkın yok. o konuyu ya rapor edeceksin yada bana bildirecen ben burda soru sormuşum. sen buraya yazmayacaktın kardeş bu işin sonu kötü.[DOUBLEPOST=1408297877,1408297832][/DOUBLEPOST]
Ne oldu sustunmu ?
+herkes eşittir bu forumda gidip de hesap sormaya hakkın yok.

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin ********* yüzünden 3 günlük yedim zaten ******* ***** ***** ******* *****
adam ol yoksa ******* *******. 3 günlük ban çok mu ? 1 aylık ban yiyip bekleyenler var gene sen 3 günlük ban yedim diye sinirleniyorsun abilik yapma yaşının kaç olduğu belli. ki 18'in altında ondan eminim. adam olun neden bu kadar cahil insanlar var ?