Minecraft premium mobilden alınıyo mu ? Ve inial kart nedir ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bir küfür yarışı yaw çözemedim
Çok olanmı kazanıyor mantık ne?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bu **** ****** **** *** ******** ****** ***ler yüzünden forumdan soğudum :(ve
abi Deteçetemeted
Sen çok abi değilsin bize diyorsun abi adam ol
millet sınırsız ban yiyor ve adam gibi işine devam ediyor. 3 gün bandan nolacak. milletle uğraşırsan olacağı budur eğer yapmaya devam edersen bu sefer daha kötü ban yiyebilirsin.
Schaffer79'un dediği gibi Nofight.

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adam ol yoksa ******* *******. 3 günlük ban çok mu ? 1 aylık ban yiyip bekleyenler var gene sen 3 günlük ban yedim diye sinirleniyorsun abilik yapma yaşının kaç olduğu belli. ki 18'in altında ondan eminim. adam olun neden bu kadar cahil insanlar var ?
Yoksa ? Adresimi vereyim gel ? Ve ben Leabilerle konuşmuyorum.

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen çok abi değilsin bize diyorsun abi adam ol
millet sınırsız ban yiyor ve adam gibi işine devam ediyor. 3 gün bandan nolacak. milletle uğraşırsan olacağı budur eğer yapmaya devam edersen bu sefer daha kötü ban yiyebilirsin.
Schaffer79'un dediği gibi Nofight.
Senin abiliğin yüzünden ban yedim

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoksa ? Adresimi vereyim gel ? Ve ben Leabilerle konuşmuyorum.
abiler ile konuşmuyorsan:
1- Bu forumda işin yok. senden küçük insanlar hatta benden bile küçük kişiler varki onlar bile senden daha akıllılar+küfür etmiyorlar.
2- abiler ile konuşmuyorsan neden hala yazıyorsun Post kasmak her forumda yasak birşeydir ki hala devam ediyorsun.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cbg'ye yamuk yaptığını görem, gerisini sen biliyorsun ban yedirtme lan bana (Ban yiyemem çünkü sistemi bozdum 10 uyarı puanım var *-*)
sende mi onun tarafındasın yahu.[DOUBLEPOST=1408298825,1408298782][/DOUBLEPOST]
Cbg'ye yamuk yaptığını görem, gerisini sen biliyorsun ban yedirtme lan bana (Ban yiyemem çünkü sistemi bozdum 10 uyarı puanım var *-*)
Oda bana yamuk yapmazsa bende ona yapmam
Biri moderator çağırsın da şu aptalca-abice-ve gerzekce olan kavgayı durdursun pls.

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
abiler ile konuşmuyorsan:
1- Bu forumda işin yok. senden küçük insanlar hatta benden bile küçük kişiler varki onlar bile senden daha akıllılar+küfür etmiyorlar.
2- abiler ile konuşmuyorsan neden hala yazıyorsun Post kasmak her forumda yasak birşeydir ki hala devam ediyorsun.
Bu forumda bana ilk küfür ettiren insansın bunu bil

Madem post kasıyorum öm ye gel

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben Craftmanım susun lütfen bakın 10 puanım var süs olsun diye değil o.