Minecraft Premium Nasıl Alabilirim ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.Şimdi Konuya Geçelim.Ben Başlıktada Belirttiğim Gibi Minecraft Premium Almak İstiyorum.Tam Alacaktım Kredi Kartı Numarası İstemez Olaydı :/ Şimdi Ben Mojanga Güvenemiyorum.Nasıl Alabilirim ?Acil Anlatırsanız Sevinirim :(
@KRHN
@UmutYıldızYT[DOUBLEPOST=1431459723,1431459542][/DOUBLEPOST]Yani Kredi Kartı No Verdikten Sonra Silmek Gibi bir şey Varsa Söylerseniz Mutlu Olurum :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Azizim şimdi migros gibi marketler innial kart satıyor ona belli bir miktar para yükleyerek alabilirsin.
Kullanmadığımdan pek açıklayamam

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Şimdi Napıcam :( Satın Aldıktan Sonra No yu Silmek Gibi Bişi Olsa Alırım :( Off ya :( :(

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Mojanga guvenmiyorum diyorsun. Mojang, minecraftin yapımcısı. Mojanga guvenmiyorsan alma.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hadi başka bir site olsa neyse de Yapımcı ve Geliştirici şirketin sitesinden bahsediyoruz. Bas kredi kartını al, hatta eğer bir şey olursa buraya konu aç birlikte imza toplayıp şirketi mahkemeye verelim.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
craft_man Bir şey Sormam Gerek.Minecraft Kontor İle Alınabiliniyor Mu ?[DOUBLEPOST=1431808545,1431808486][/DOUBLEPOST]Yani İmza Topla Falan Diyorsunuzda O Kadar Uğraşamam.Yani İşim Gücüm Var Bide İmza Toplamak Mahkeme vs vs. Çok Sıkıntı.

H

HardCore2

Ziyaretçi
craft_man Bir şey Sormam Gerek.Minecraft Kontor İle Alınabiliniyor Mu ?[DOUBLEPOST=1431808545,1431808486][/DOUBLEPOST]Yani İmza Topla Falan Diyorsunuzda O Kadar Uğraşamam.Yani İşim Gücüm Var Bide İmza Toplamak Mahkeme vs vs. Çok Sıkıntı.
10 yaşımdayım ve babamın/annemin kartını kaçıracağım ama sonra bir şey olur diye korkuyorum demek bu kadar zor olmamalı?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
12 Yaşındayım Ayrıca Kartı Kaçıracağım Diye bir şey Yok -,- Bizimkiler İzin Verdi Fakat Kart No Sorunca Sıkıntı Oldu.O Yüzden Kontorluyu Sorduk.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ptt ye gidip inial kart al ordan alırsın 5tl her yaşa veriyorlar bunuda biz soylemeyelim