Minecraft Premium Nick Belirleme

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Çoğu Minecraft almayı planlayan arkadaş, üye olduktan sonra nicki premium satın aldıktan sonra nasıl belirleyeceğini merak ediyor.
Bu sistem yanılmıyorsam 2012'nin Kasım ayında düzenlendi ve artık Minecraft.net ve Mojang.com'a mail üzerinden kayıt olunup giriş yapılıyor. Daha öncesinde ise mail adresi gibi nick ile kayıt olmak mümkündü ve kayıt olup, premium alındığında aşağıda olduğu gibi nicki değiştirip, değiştirmeden devam etme gibi seçenekler sunuluyordu.

Artık premium için kredi kartları veya Paypal ile ödeme yaptıktan sonra yine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi nicki düzenleyebiliyorsunuz. Yani para yatırmadan nick belirleme gibi bir seçenek mevcut değildir.

Ayrıca 2012 Kasımdan önce açılan, nicki belli olan, ve daha sonra premium yapılan hesaplar için Migrate, yani maili hesaba sabitleme olayı zorunludur. Bu yüzden bu hesaplarda nick ile değilde mail ile giriş yapılmaktadır.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu olayı ''minecraft premium nasıl alabilirim?'' gibi konuların altına yazıyordum.İyi olmuş konu açmışsın.Üşenmiştim konu açmaya :)