Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben oyunu premium satın almak istiyorum, Sitesinde fiyatının 19.95 EUR olduğu yazıyor. Bu kaç tl ye tekabül eder? Ona göre gidip ininal kart alıcam sonrada pre alcam.
Teşekkürler
Ben en son baktığımda 59,95 TL falan gösteriyordu.5TL'lik daha önceden oynanmış fakat satılan premiumlar var tabii bu da tehlikeli.azgincocuk31 böyle bir duruma düştü mesela isim sorunu çıkarsa yandın yani eğer bu 5TL'liklerden alırsan...edit:Ben de bir arkadaşımdan duymuştum 5TL'lik preleri sitesini falan hiç bilmiyorum yani
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.