Minecraft premium şifre değiştirememe 'Incorrect password' hatası

RedfooKappa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft tityden 20 tllik herşeyi değişen premium aldım. Kullanıcı adı ve şifremle minecraftın kendi sitesine giriş yapıyorum oraya kadar sıkıntı yok fakat şifremi değiştirmeye gelince şifreleri yazdığımda eski şifre kısmı yanlış deyip Incorrect Password hatası veriyor.Ve oyuna girerkende hesabınız minecraftın sitesindne onaylanmadı diyor.Bilenler lütfen yardım edebilir mi.
NOT: Keşke minecraftın kendi sitesinden alsaydın.-Minecraftın sitesindne başka yerden alma diyecek arkadaşlar haklısınız arkadaş gazına geldim. :(

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burada yardım istemişim yardım etmeyeceksen hiçbirşey yazmak zorunda değilsin.Bilmem analatabildim mi.
sana keşke minecraft sitesinden alsaydın demeyecem git minecraftin sitesinden al diyecegim 20tlde sana ceza olsun :)
neyazıkki sorunun çözümü yok notundada zaten belli sen bir umut buraya yazmıssın ama umut yok bir bardak soguk su iç

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O arkadaşına söyleyeceğim sözler:
Süper BedDua gücü aktif !

inşallah uçarken yere düşersin yapışırsında çıkmazsın sonrada üzeriden inşallah gergedan sürüsü geçip yıldırıp çarpar köpekler seni yiyip tükürür sonra üstüne işer amin yaşama şansın olursada inşallah minyonlar gelip sana bas açıp söver !
Almayacaktın ordan :/ insan hiç 70 liralık oyunu 20 liraya satar mı :/

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çözümü:
minecraft.net e girip ordan ORJİNAL bir minecraft hesabı alıcaksın bu kadar
:şapka:

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O Sitenin adı çıkmış 9 a inmez 8 e kardeşim baştan hata yapmışsın. İnsanları dolandırıyor onlar artık anlamalısınız.