minecraftta premium nick almak istiyorsanız alttaki linke girin. h ttp ://epic freeprizes.com/?ref=4040587 Boslukları silerek yazmanız lazım. Şimdi ben size bunun nasıl yapılacağını söliyeyim siteye girdiğinizde sol üstte puan sağ üsttede bir link olu o sizin linkiniz bu linki baskalarına verdiğiniz zaman onlarda girdiğinde puan kazanırsınız sitenin ana amacıda insanları siteye çekip reklam yapmaktır ve kazandığınız puanlarla gerçekten iyi hediyeler alabilirsiniz mesela 10 kisi getirirseniz 10 puana minecraft premium nick alabilceksiniz. Site nereden para kazanıyor derseniz bu sitede reklam yapan firmalar siteye para ödüyor yani 1 minecraft premium nick aldınız 10 kisi getirerek sitede reklam sayesinde 100 tl kazanıyor sonuç olarak 50 TL karı oluyor ama bu işten tek karlı çıkan sitemi tabi kide hayır bizde birbirinden güzel hediyelere sahip oluyoruz. son olarak bazılarınız bundan senin karın ne oluyor derseniz siz bu linkten girerseniz banada puan geliyor bu yüzden hem siz bilin hemde ben puan kazanayım diye bu konuyu olusturdum tabii ki oradan girin ben puan kazanayım diyemem ama beğendiyseniz emeğe saygı açısından verdiğim linkten boşlukları silerek girerseniz sevinirim.[DOUBLEPOST=1372706798,1372706733][/DOUBLEPOST]emeğe saygı olarak beğenmenize gerek yok sadece verdiğim linkten girerseniz yeter