Minecraft Premium

DemonSSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 2 yıldır minecraft cracked oynuyorum ve artik cidden kafayı yedim şu hacklerden falan premium almak istiyorum babama söyledim babam baktı ve bana sitenin güvenli olmadıgını söyledi kredi kartı numaralarını kopyalaıp içindeki paraları boşaltıyorlarmış fakat heryerden araştırdım böyle bi sorunla daha önce karşılaşan kimse yok ama babam premium almıyor babamı nasıl ikna edebilirim bi türlü inanmiyor kredi kartının içindeki paraları çalıyorlar diyor acil yardım

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hackerlerden neden alıyorsun ki? sonuçta güven istiyorsan minecraft.net i tavsiye ederim. baban haklı bu konuda

AliVarol

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Babanın söylediği doğru.Öyle siteler mevcut.Yok 10tl ye minecraft premiummuş skini yokmuş fasa fiso. Çalıntı hesaplar 2 gün oynarsın sonra hesabıma girmiyor şifre yanlış vs durumlarla karşılaşırsın.Arkadaşın dediği gibi en güvenlisi minecraft.net.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Hacklerden Bıktım Diyor Siz Hacklerden Premium Alıcam Diye Anlamışsınız.
Babana Sitesindeki Minecraft Oyuncularını Göster,İnternetten Nasıl Minecraft Alınır O Videoları Göster,Oda Olmaz İse Ininal Kart İle Aldır.Ininal Kartın İçinde Para Yoksa Kimse bir şey Çalamaz

DemonSSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kesinlikle hacklerden almadım zaten minecraft.net ten alıyordum ve babam o siteye güvenmedi nasıl güvendirttirebilirim alıcam dedi fakat siteyi verdim ona baktı biraz güvenilir değil dedi minecraft.net ten alıcaktım zaten yardım edin

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
kesinlikle hacklerden almadım zaten minecraft.net ten alıyordum ve babam o siteye güvenmedi nasıl güvendirttirebilirim alıcam dedi fakat siteyi verdim ona baktı biraz güvenilir değil dedi minecraft.net ten alıcaktım zaten yardım edin
Babana Sitesindeki Minecraft Oyuncularını Göster,İnternetten Nasıl Minecraft Alınır O Videoları Göster,Oda Olmaz İse Ininal Kart İle Aldır.Ininal Kartın İçinde Para Yoksa Kimse bir şey Çalamaz

DemonSSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm denicem inş alır bıktım cunkü şu cracklideki hilelerden serverlerdeki laglardan saolun inş inanır

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keklemeyin la çocukcağızı :S
Biri demiş benim hesabı satayım biri demiş şurdan alma burdan al. Birsürü bilgi kirliliği. Kardeşim sakın ha para verme başkasının hesabına. Sakınnn !

Al bi güzel official siteden (minecraft.net) , sonrada ver istediğin gibi kendine has nickini , fıstıklar gibi içine sine sine oyna sonrada . Ohhh. Gönlün rahat olur. Kandırışa gelme .
Çakallı ormanda koyun gezdirmeye çalışıyorsun :S

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
minecraft.net'ten alırsan bilgisayarında virüs yok ise böyle bir şey imkansız.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya zaten orjinal sitesinden alacakmış hala daha laf ediyorsunuz. Sitenin en altında Lisans var bunu çevirip -İngilizcen iyi değilse Google Translate dene- babana okut. Güvenilir bir site ve şirket olduğuna inanacaktır.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@GameWarrior haklı, babana İninal kartı göster, İninal kartın içine belirli bir miktar para yükleyip al hem babanın gönlü rahat olur.Çünki İninal kartta yüklediğin kadar kullanıyorsun zaten.