Minecraft Premium

sto7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Minecraft premiumum almayı dusunuyorum euro biraz düşünce de bu hesap çalınma olayları felan duydum böyle birsey gerçekten var mı yoksa yok mu bilgi verirseniz sevinirim

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
git bedava oynamalık premium daıtan sitelerden al (burda link reklamı filen atmadım inş uyarı yemem)

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kendi sitesinden aldığın sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Yaş ortalaması oyunun biraz düşük sonuçta sandbox tipi hayal gücünü geliştirin bi oyun (Her ne kadar Aile bakanımız mafia babası oyun desede). O yüzden küçük yaş gurubunu dolandırmaya dayalı daha ucuza getirmeyi vaat eden birsürü dolandırıcı site var. Ama kendi sistesinden alırsan herhangi bir sorun ile karşılaşmassın. Çalınması söz konusuda olamaz.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Güvenli şifre ve güvenlik soruları seçersen sorun olmaz. Ve kesinlikle minecraft.net'den al

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi sitesinden aldığın sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Yaş ortalaması oyunun biraz düşük sonuçta sandbox tipi hayal gücünü geliştirin bi oyun (Her ne kadar Aile bakanımız mafia babası oyun desede). O yüzden küçük yaş gurubunu dolandırmaya dayalı daha ucuza getirmeyi vaat eden birsürü dolandırıcı site var. Ama kendi sistesinden alırsan herhangi bir sorun ile karşılaşmassın. Çalınması söz konusuda olamaz.
Mineplex, Hypixel gibi global sunucularda olursa yaş grubunu takacağını sanmıyorum.

sto7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevaplar için sağolun euro'nun düştüğü anda alacağım Minecraft.netten

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Euro düşüceği kesin değil ve düşsede pek birsey oynamaz simdiden alıp tanıdı cıkar. Ayrıca Mineplex gibi sunucularda reklam olarak atılan sitelere minecraft hesabınla girmemeni ve crack launcher kullanmamanı öneririm hesabın anında gidebilir.

Mineplex'ten Titanmı kazanmak istiyosun hemen giris yap!
(siteye mc hesapla hediye alma ümidiyle giris yapılır)
(hesap bilgilerini site sahibi arkadas alır ve ucuza baska sitelerde satar)
(end)

sto7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
3.20ye düşünce alicam