Minecraft premiumda artık skin deiştiremiyorum???

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
meraba arkadaşlar ben daha yeni minecraft satın aldım tabii ki alır almaz kendime skin bakmaya başladım 7-8 kadar skin denedim daha sonra mojang şifremi ingilizcemin yettii kadarıyla deiştirdim onay felon hallettim güvenlik sorularınıda deiştirdim acak bu işlemden sonra skin deiştiremiyorum profile girdiimde o alan çıkmıyor nedeni ne olabilir?

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyunu satın almamış olamam çünkü indirdim oynuyorum ve daha önce 7 8 defa skin deiştirdim bu sorun güvenlik sorularını güncellediimdikten sonra çıktı acaba diyorum bi aktivasyon tarzı bişeyler yapmayımı unuttum gerçi mail aktivasyonlarını yaptım ama anlamadım gitti şansıma son denediim skin de *** gibi kaldı öyle[DOUBLEPOST=1406125951,1406125544][/DOUBLEPOST]70 lira verdim yav off

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
xgame üzerinden satın aldım yani ordaki destek ekibinden birisi benim için premium yaptı heabı ama aldıımda hesap sorunsuz çalışıyodu adam bana şifreni deiştirmeyi unutma dedi (şifreyi ona verdiim içün) bende şifreyi deiştirdim ondan sonra bu sorun baş gösterdi ingilizcem kıt olduu için bişeyleri eksik yapmış olmalıyım :(

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraftın kendi sitesi kredi kartı istiyor kredi kartım olmadıı için xgame den aldım neyse bu skindirik skin ile oynamakdan başka çarem yok gibi :(

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mojang Ekibi skinler ile ilgili çalışmalar yapıyor. Bu yüzden değişime kapanmış da olabilir.

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ne yapmalıyım şimdi ticet at dediler nasıl atıcam bide ingilizce bilmiyorum saolsun xgame in destek ekibindeki arkadaş bana google translate linki attı

alikassy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aldıım yer bana sorun bizden kaynaklı deil biz sokucamızı soktuk çıkartması sizin sorununuz diyor mojang ise
Error! Your change secret questions link is no longer valid, please request a new one. diyo yani secret questionsları sıfırlarken bir sorun ile karşılaştınız gibi bir şey anladıım kadarıyla giren çıkan bana boru deil 70 liraya bi yüzlük açardım :([DOUBLEPOST=1406135715,1406135551][/DOUBLEPOST]arkadaşlar ingilizce az çok bileniniz varsa ticket yazabilirmi bana şte meraba ben 2 gün kadar önce premium aldım ancak şu an kullanamıyorum sanırım sorun gizli soruyu deiştirme işlemi sırasında ortaya çıktı ne yapabilirim gibisinden bide bu benim için ciddi bi konu lütfen saçma sapan çevirip bide beni banlatmayın