Minecraft Pvp Plugin Paketi?

YemreRS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhabalar..
Öncelikle konuyu yanlıs yere acmıs olabilirim o yüzden kusuruma bakmayın..
Neyse sizlerden bir şey isteyecegim ... Ben Minecraft pvp server açmak istiyorum yani böyle bi spam olcak o spamdan cıkınca pvp acılcak millet birbirine dalcak her öldügünde itemlar tekrar gelcek.. sen ölünce sende golden apple düscek ve adam aldıgında canı yenilencek.. böyle bi server açmak istiyorum... Ama plugin toplayamadım yani fazla bilgim yok bu yüzden buna ait plugin paketi varmıdır ? varsa link atarmısınız ?
(serverde warp fln olmucak direk oyuna baslıcak)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bizim serverin aynısı nerdeyse ! Tek farkımız Skriptle yaptığımız. Skript öğrenirsen hepsini yaparsın güzel kardeşim. ama lütfen çok server açmayın ilk açılan serverler olarak oyuncu kaybediyoruz.

-RenaPvP Plugineri..

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Plugin Paketi Bulunmamakta Ama Birililerine 40 50 Tl Karşılığında Yaptırabilirsin Ama Yaptıracağın Kişiye Güven ve Zaman Ver Çünkü Bahsettiğin Şeyler Kolay Değil 1
Yardımım Olduysa Like

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Benim swmde kullandigim altin elma kodunu verecegim. Kitleri starterkit plugini ilevyap. Ve nemaru ben o istedigni yarim saate kodlarim. Parada istemem. Neyse al altin elmanin olayini pcye gectimi atarim ama lutfen server adimizi belirt ben yaptm deyip cikma allah yukarda bilir heraeyi orda cekersin yalanin cezasini.

-RenaPvP plugineri..[DOUBLEPOST=1408261570,1408255678][/DOUBLEPOST]Buyur altın elma :

Not : Serveri Biraz Zorlayabilir çünkü Her 1 mili saniyede elma varmı envanterinde kontrol ediyor.

Kod:
on death of player:
    if attacker's tool is any sword:
        drop 1 golden apple at location of victim
    else:

on every 1 ticks:
    loop all players:
        if loop-player has 1 golden apple:
            remove 1 golden apple from loop-player
            apply regeneration 2 to loop-player for 5 seconds

Not 2 : Bu 2 koddan biri öldürdügünde altın elma öteki her 1 mili saniyede kontrol eden program.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Plugin Paketi Bulunmamakta Ama Birililerine 40 50 Tl Karşılığında Yaptırabilirsin Ama Yaptıracağın Kişiye Güven ve Zaman Ver Çünkü Bahsettiğin Şeyler Kolay Değil 1
Yardımım Olduysa Like
Örnek yapacak kişi: @Secret_wither 50 tlye ama skype: farukalpayminecraft
Bu arada ben o dediğin swyi çok rahat yapaeım :D senin için klavuzdıa hazırlarım severi ayarlamak için.

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Tek Plugin Demedim Tüm Mapi İle Herşeyi İle 50 TL Dedim Pluginin Kodları Var Bende Biliyorum.[DOUBLEPOST=1408314269,1408314230][/DOUBLEPOST]
Böyle Bir Plugin Paketi Bulunmamakta Ama Birililerine 40 50 Tl Karşılığında Yaptırabilirsin Ama Yaptıracağın Kişiye Güven ve Zaman Ver Çünkü Bahsettiğin Şeyler Kolay Değil 1 Ayrıca Mapide Yaptır 50 TLnin İçinde
Yardımım Olduysa Like

cagangdk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende plugin paketi var tam olarak dediklerin oluyor.Elma falan düşüyor itemler geliyor.fakat satış olarak yapıyorum skype:cagangdk deneme

Moderatör tarafından düzenlendi:

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim swmde kullandigim altin elma kodunu verecegim. Kitleri starterkit plugini ilevyap. Ve nemaru ben o istedigni yarim saate kodlarim. Parada istemem. Neyse al altin elmanin olayini pcye gectimi atarim ama lutfen server adimizi belirt ben yaptm deyip cikma allah yukarda bilir heraeyi orda cekersin yalanin cezasini.

-RenaPvP plugineri..[DOUBLEPOST=1408261570,1408255678][/DOUBLEPOST]Buyur altın elma :

Not : Serveri Biraz Zorlayabilir çünkü Her 1 mili saniyede elma varmı envanterinde kontrol ediyor.

Kod:
on death of player:
    if attacker's tool is any sword:
    else:

on every 1 ticks:
    loop all players:
        if loop-player has 1 golden apple:
            remove 1 golden apple from loop-player
            apply regeneration 2 to loop-player for 5 seconds

Not 2 : Bu 2 koddan biri öldürdügünde altın elma öteki her 1 mili saniyede kontrol eden program.
20 ticks 1 saniyeye eşit bence o kadar abartmamak lazım lag yapar 5 ticks felan yapsan daha rahat olur hem yine alır almaz olur (ki 10 ticks yapardım ben :) )

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben Tek Plugin Demedim Tüm Mapi İle Herşeyi İle 50 TL Dedim Pluginin Kodları Var Bende Biliyorum.[DOUBLEPOST=1408314269,1408314230][/DOUBLEPOST]
Konu hortlası ama yapabilirim. Zaten skript biliyorum istedğin sunucuya benzentevilirim. Hatta %90 aynısını bile yapabilirim skript sağolsun. Yaptıracaksan skype ekle. Skype: farukalpayminecraft

OrcunTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bnmde Sunucum Var Gir Bak Skypeden Verebilirim ip Skype : konyaorcun Eğer Bnm Verdiğim İpdeki Gibi bir şey İstiyorsan Bana Söle Ben Sana Hazırlarım Plugin Paketi Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bnmde Sunucum Var Gir Bak Skypeden Verebilirim ip Skype : konyaorcun Eğer Bnm Verdiğim İpdeki Gibi bir şey İstiyorsan Bana Söle Ben Sana Hazırlarım Plugin Paketi Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana :)
Gerek yok. Ben yapıyorum o kişiye. Ve seni sandığı gibi paekt istemiyor daha farklı özellikler istiyor :)

Bu yan çaeım olabilir ben @Secret_wither
Send my ipad 3