Oyle yapildiginda ray da kirilir.Rayları havanın üstünde tutmak için önce altına blok koy üstüne ray koy ardından bloğu kır.
Tüm herşeyde oluyor raydada olur diye düşündüm.
barrier block görünmez derken o block nedir nası bişe1.8 kullan görünmez barrier block üstüne koy diyecem de olur mu bilmem
Ray saga sola mi donecek yoksa yukari mi?barrier block görünmez derken o block nedir nası bişe
Aynen 360 dönmesi nası yapabilirim ?Arkadaş eğlence trenlerinin 360 derece dönmelerini kastetmiş .
1.8 de eklenen görünmeyen ve kırılmayan bir blok bedrockun görünmez halibarrier block görünmez derken o block nedir nası bişe
360 derece döncek bir yerde sonra düz devam edecekRay saga sola mi donecek yoksa yukari mi?
Saga sola mi donecek yoksa yukari dogru mu, onu soruyorum.360 derece döncek bir yerde sonra düz devam edecek
kardeş sağa yukarı ordan sola döncek yani 360 dönecek ( sağa yukarı giderken birden sola gitmeye başlıcak soldan tekrar sağa yerine oturcak tren)bu yaniSaga sola mi donecek yoksa yukari dogru mu, onu soruyorum.
Saga sola donmesi icin normal ray kullan.kardeş sağa yukarı ordan sola döncek yani 360 dönecek ( sağa yukarı giderken birden sola gitmeye başlıcak soldan tekrar sağa yerine oturcak tren)bu yani
Saga sola donmesi icin normal ray kullan.
Duzgun anlatsan yardim ederdik. Ters ray koyamazsin. Yani yapamazsin.<-- BUNUN GİBİ OLACAK diyorum anladınızmı? Bilmiyorum nası yapacagımı .![]()