Minecraft Realms Türkiye'ye Mi Geldi ?

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Acaba youtube'a girme programından mı yoksa Minecraft Realms Türkiye'ye mi geldi ?

Oyunu açtım ve bununla karşılaştım :

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türkiye'ye geleceği duyurulmadı, ama Türkiye'ye de gelir çünkü minecraftı satın alan bir kesim de var Türkiye de.
(Ki zaten gelmiş :D)

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'ye geldi yavaş yavaş ülkelere yayılıyordu ve Türkiye'ye geldi. Fakat bu ne oluyor tam bilen yok :). Bence mojang sana hazır mapli pluginli bir sv veriyor sen arkadaşlarınla oynuyorsun.

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben realmsi server alıp kendi dünyanı tanıtıyorun diye biliyorum.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft realms normal pluginsiz boş bir sunucu oluyor. Özelliği ise sadece arkadaşlarınla oynuyorsun ve redstonecuların yaptığı mini gamelere tek tık ile geçiyorsun.

Tapatalk'tan yolladım bunu.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu Jeb'in paylaştığı bir videodan yola çıkarak söyledim.

Tapatalk'tan yolladım bunu.

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Realms Mojangın Kendi Hostingi İçinde Minigamesler Felen Var Oyundakilerin Yüzünü Felen Görebildiğiniz İstediğinizi Yapabildiğiniz Bir Server Ama Öle İP Al Gir Yok Server Sahibinin Size İstek Göndermesi Lazım

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premiumum bunu bende gördüm fakat giremiyorum hata veriyor anlamını da bildiğim yok detaylı bir şekilde bilen varsa söylesin :)

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premiumum bunu bende gördüm fakat giremiyorum hata veriyor anlamını da bildiğim yok detaylı bir şekilde bilen varsa söylesin :)
Premium Olman Bişeyi Değiştirmez Serveri Satın Alman Lazım Bedava Değil Veya Satın Alan Bi Arkadaşın Seni Davet Etsin