RedFail
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün size herkesin bildiği veya bilmediği ancak hayatımda gördüğüm en iyi modlardan biri olan, "ReplayMod" adlı modun tanıtımını ve kurulumunu anlatacağım.
Umarım yararlı bir konu olmuştur, iyi seyirler iyi okumalar
ReplayMod Nedir?
Türkçe
ReplayMod oyun içinde kayıt yapabilip, onu replayleyebilip oyun-içi deneyiminizi paylaşabildiğiniz çok sevilen ve popüler bir sandbox oyunu olan Minecraft için Modifikasyondur.
Aslında kullanması kolaydır, ancak bir yandan da çok güçlü bir mekanizmadır. Mükemmel filmler, pvp videolarını dakikalar içinde yapabilirsiniz.
Replay dosyaları çok düşük bir boyuttadır - 1 Saattlik kayıt ettiğiniz bir video yaklaşık 10MB'tır. Bu videoları Replay Center'da kolaylıkla diğerleri ile paylaşabilirsiniz.
Bu kadar ingilizcem yok... (yada ben üşendim.) Bu paragrafı geçiyorum.
Replay Mod bir minecraft modundan çok ama çok daha fazlası. Replay Mod bir topluluk(!).
Orjinal İngilizce
The Replay Mod is a Modification for the popular sandbox game
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
which allows you to record, replay and share your gaming experience.It's easy to use, but an incredibly powerful tool. Create perfect Minecraft Videos within minutes.
Replay Files are in a lightweight format - An average recording over 1 hour is less than 10 Megabytes large. You can easily share your Replays with your friends using the
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
.Coming with a built-in video creator, the Replay Mod allows everyone to make perfect clips without any external software. The simple User Interface makes it very easy to design awesome Camera Paths.
The Replay Mod is more than just a Minecraft Mod. It is a community. Craft your Moment the way you want it to be - and share it with the world.